tiistai 2. huhtikuuta 2013

miksei aina vois olla lomaa?

 
 
 

 
No eii, ei sekään hauskaa ois jos elämä ois pelkkää lomaa! Saa olla ilonen että on työpaikka minne mennä arkisin :)
Mutta huh miten hyvä aamupala eilen saatiinkaan! Oltiin turussa hotellissa yötä, vähän pääsiäisen sukulointireissua oli sillon meneillään.
 
Pääsiäisloma onnistu aivan mahtavasti, rentouttava loma rakkaiden ihmisten kanssa :) ja oli taas huippusäät.
ja nyt on jo huhtikuu! Muistatteko kun kirjotin jipii helmikuun eka! Siitäkin on jo 2 kuukautta, itellä on fiilis ko oisin sen tekstin kirjottanu eilen :D mutta onni että vihdoinkin ollaan tän kuun puolella, se on itelle jotenkin suuri helpotus, kun voi miettiä että TÄSSÄ kuussa saan mun pikku pennun kotiin <3
 
Tänään oli kyl vähän turhan rankkaa loman jälkeiseks ensimmäiseks työpäiväks, huuuuurjasti asiakkaita ja hommaa riitti! Toisaalta kiva että on hommaa ja kiirettä, aika lentää ;)
Illemmalla kävin tekemässä 4,5km lenkin, joka päätty vanhemmille suklaamunien ääreen, mmm-mm. Eiks tää meekkin ihan oikea-oppisesti? :)
Kuitenkin, maaliskuu oli itelläkin vähän hiljaiseloa lenkkeilyn suhteen, kaikki tiet oli niin jäisiä ettei siitä oikeen tullu mitään. Mut mikä fiilis nyt viime päivinä on ollu mennä, kun suurin osa teistä alkaa olla kokonaan sulia (kun ei vaan poikkea noille pienemmille loskasille teille, varsinkaan jos joku auto sattuu ajamaan ohi ja heittämään loskat sun päälle samalla...).


 
 
 
Päivään sisälty myös säästäjän shoppailulöytö. Perusneule, jota oon jo moneen kertaan vilkuillu Lindexissä, sattu nyt olemaan -70% alessa, ja kun on kanta-asiakas, sai viel alennetusta hinnasta -20%, joten halvaksi tuli kun neuleen sai lopulta 4,70€ hintaan ;)
 
 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti