torstai 18. huhtikuuta 2013

Loistava tapa kierrättää vanhoja vaatteita!


Huomasin H&M:n sivuilla (alkuperäistarkoituksenani mennä himottelemaan erilaisia bikinejä) mainoksen, jossa kerrottiin H&M:n lähteneen mukaan tämmöiseen muodin kierrätyshankkeeseen.
Kuka tahansa voi viedä H&M:n liikkeeseen vanhoja vaatteitaan, merkistä ja kunnosta riippumatta, ja he hoitavat vaatteet eteenpäin sinne, missä niistä on eniten hyötyä. 2 kassillista käytettyjä vaatteita päivässä saa viedä per henkilö, ja jokaista tuomaasi kassillista vastaan saat  -15% etukupongin H&M:ään.
Mielestäni todella hyvä teko H&M:ltä lähteä mukaan tuommoiseen, itse ainakin tulen varmana viemään vaatteitani tuonne. Omia vähän käytettyjä, todella hyväkuntoisia vaatteitaan tietty koittaa itse käydä myymässä kirppareilla, mutta kaikkia jo vähän huonokuntoisempia vaatteita todellakin tuun viemään tuonne! Ei sillä niin väliä jossei niistä saa rahaa vastineeksi, haluaa vaan itselleen nykyään turhia vaatekappaleita pois omista nurkista pyörimästä! :) 

Voitte käydä lukemassa lisää tästä H&M:n sivuilta, ja löytyy myös tarkemmat ohjeet että miten toimia, jos haluaa heille vanhoja vaatteitaan toimittaa :) linkki sivulle: http://www.hm.com/fi/longlivefashion#path=1.1&transition=10&duration=500



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti