keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

loppuviikon väri on keltainen !



Ne on täällä taas! Paikka, missä moni näyttää kiivaan puolensa, joistain tavaroista tapellaan viimeiseen asti, ihmiset on kuin saalistavia tiikereitä. "Kunhan vaan saan ne kengät!!".
Ite oon onneks vähän kasvanu hullareiden suhteen, tajunnu ettei sieltä kannata ostaa koko tavarataloa tyhjäksi, monissa tuotteissa ei loppupeleissä ole hirveän suuria alennuksia. Mutta arjen perustarpeissa löytyy usein hyviäkin tarjouksia, kosmetiikassa, siivous- ja hygieniatavaroissa :P niitä yleensä tarttuu mukaan, ja tietty usein kodinpuolelta, ja nykyään voi lemmikkipuoleltakin tarpeellisia juttuja löytyä ;)
Vaatteita en jaksa pahemmin katella jo senkin takia, että vaatepuolella on usein ihan hullu ryysis myös :D
Pahinta (ja kieltämättä ihan kiva samalla) on että stockmannihan on työpaikan naapuri, siellä ei siis yleensä voi olla poikkeamatta. Ei oo mitään syytä käydä edes vilkasemassa, kun ei tarvitse kun astua yhdestä ovesta ulos ja parin metrin päästä toisesta sisään ;)

mut ette arvaakkaan kuinka väsytti aamulla! Jouduin ihan jopa turvautumaan kahvikupin voimaan, alkaa olo olemaan jo vähän lupaavampi loppupäivän läpi vetämiseen, hahah!
Eilen olin illan taksina hakien äidin töistä, ja iskän yhentoista jälkeen lentokentältä, yöunet jäi siis vähän vähiin..
Mukavaa päivää, alkaa tuhlatko kaikkia rahojanne hulluille päiville ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti