sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

mahtavaaa.....


 
Lumisadettahan tässä vielä tässä vaiheessa huhtikuuta halutaankin.
Onneks sitä ei näytä kuitenkaan hirveitä määriä kertyneen, toivottavasti yöllä ei sada enää enempää! Koska toi määrä vielä sulaa hetkessä, kun vaan ollaan takas plussan puolella. Ja eikös uusi lumi ole vanhan surma.. ;)
 
Mut lumisateesta viis, tänään on viimein tuntunu olo taas suht pirteelle, jos oonkin viikon muuten menny aika unessa. Ehkä viimein alan selvitä kevätaikaan siirtymisen jälkiseurauksista ;)
Perjantaina tehtiin mahtavan rentouttava ja fiiliksen kohottava iltalenkki Jessin ja koirien kanssa täällä mun kulmilla, käveltiin lähemmäs puoltoista tuntia! Ihana ilta-aurinko ja mahtavan valosaa viel puol kasinki aikaan! Tästä on kyl pakko antaa kiitos kesä-aikaan siirtymiselle =)
Jessillä oli myös hieno uusi kameransa mukana (jota tietty olin heti kuola valuen räpläämässä ja kuvailemassa ties mitä lenkin varrella, toivottavasti saan kanssa kuvat pian!). Kun saa ensin koiran maksettua itelleen ja rokotukset sille, niin seuraava säästökohde on kyllä uus järkkäri, ja on jo yks tietty johon oon silmäni kiinnittäny. Vähän turhan hintava vaan vielä, taktikoin ja ootan että se hinta eka vähän laskee, onneks vanhallakin järkkärillä hyviä kuvia saa!
 
Eilen illalla taas oli leffailta mikan kanssa, ja tehtiin (tai mika teki) meille hyvää suklaavanukas-jälkkäriä!
Katottiin Argo-niminen leffa, tositarinaan perustuva. Oli hyvä, suosittelen! Leffat, jotka perustuu tositapahtumiin, tuo usein oman lisäripauksensa leffaan :)
 
Tänään illalla essi tuli pitämään mulle seuraa tänne, oli huippu ihana nähdä taas VIIMEIN!! <3
 
Nyt pitää ruveta taas virittäytymään uuteen työviikkoon, ei vaan ihan hirveästi innosta, kun on viimein saanu olotilan taas pirteäksi. Huomisen jälkeen se voi olla taas muisto vaan...
Mukavaa uutta viikkoa =)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti