maanantai 11. maaliskuuta 2013

vauhdikas viikonloppu takana ja uusi viikko edessä



Järkyttävää huomata miten alkaa bilekunto rapistumaan iän myötä :D Mutta ainakin meillä oli hauskaa Kiian kanssa lauantaina ;)
Eilinen kyllä meni erittäin ohi, nukuin vähän joka välissä pieniä päikkäreitä ja menin aikasin nukkumaan illalla, sain sentään aikaseksi käytyä lenkillä, vanhemmilla ja kokkailla illalla. Huhhuh.
 
Viikonloppu oli silti kaikinpuolin erittäin onnistunu, vaikkei sunnuntai-iltana tuntunu olo yhtään sen levänneemmälle mitä viikonlopun alkaessa :D vois ehkä ottaa tehtäväks tässä välillä ottaa jonkun viikonlopun, jolle ei sopis mitään menoja etukäteen! Semmosen viikonlopun että saa pyöriä vaan koko ajan collareissa rennosti.
 
Lauantaina oltiin myös poikaystävän siskon tyttöjen synttärijuhlissa! Täyttivät 4 ja 6 vuotta, ja miten paljon saivatkin lahjoja! Sitä riemua ja silmien loistetta ko tulee vaan koko ajan lisää paketteja, ja lisää ja lisää kaikenlaisia nukkeja ja muita ;)
On kyllä vähän muuttanu monet nuket ulkonäköä tässä viimesten vuosikymmenten aikana. Mut onneks perus Barbiet näyttää suht samoille edelleen, monien muiden nukkemerkkien perässä en pysy enää ollenkaan!
 
Nyt väsyttää niin pahasti tää uus alkanu viikko, että paras painua nukkumaan ja antaa kuvien kertoa loput viikonlopusta!
 
 

 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti