sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

kaikki ilo irti sunnuntaista

 
Yhden päivän viikonloppu. 12 tuntia unta viime yönä, sen puolesta ainakin sai ilon irti viikonlopusta silti, muuten meinasin eka totaallisesti stressaantua koska oli vaan tää päivä vapaata, mut loppupeleissä oon saanu ihan kivasti viikonloppufiilistä pelkästä tästäki päivästä! Nyt illalla tehtiin vähä iltaruokana mikan kaa kermaista lohipastaa (http://www.ruokala.net/resepti/lohipasta-2) ja jälkkärinä Pappilan hätävara-nimistä marjaherkkua. (http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/pappilan-uusi-hatavara). Tohon päälle viel vähän saunomista, nii kyl alko olla jo aika rentoutunu olo :)
 
Eilinen tiimileiripäivä oli tosi onnistunu, vaikkakin päivä oli erittäin pitkä, aamu 8 lähin kotoa, ja puol 11 illalla olin takasin kotona. Oltiin siis Inkoossa taiteilijapariskunnan kodissa. Siellä oli paljon hienoja teoksia (vähän nykyaikasempaa taidetta) ja ihan super hyvää ruokaa! Muutenki päivä eteni rennoissa tunnelmissa, vaikka työjuttuja tehtiinkin myös. Yks parhaudesta päivässä oli rento vapaa-ajan asu, sai siis vapaasti ilmestyä paikalle collareissa, jossai lämpimässä hupparissa ja villasukissa, loistavaa! Ilta päätty illalliseen juomalauluineen perinteiseen suomenruotsalaiseen tapaan :D
Ja se sää illalla! Huhhuh. Lähettiin työkaverin kanssa ajelemaan tuolta illalla kotiin, niin max. 2metriä eteenpäin näki. Oli välillä tosi vaikee nähä missä tie menee, kun katuvalojakaan ei suurimmalla osalla matkasta ollu! Kiitin onneani etten ollu eilen ajajan paikalla, vaan mukavan rentoutuneena päivän ja illan hyvien ruokien ja kaikkien juomien ansiosta pelkääjän paikalla ;)

Alla vähän kuvia eiliseltä päivältä, kuvia napauttamalla saatte ne isommiksi, ja sitä kautta pystyy helposti selaamaan kuvia, vinkkinä ;)









 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti