keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

pieni yömyssy silloin tällöin on ihan ok.



 




Ajattelin vetää oman pienen pikkulauantain täällä ittekseni ;)
todellisuudessa illalla perheen kesken äidin synttäreitä vähän jälkikäteen juhlistaessa olin autolla liikkeellä, joten nappasin oman osuuteni pullossa mukaan, ja nautin sen nyt ansaitusti pitkän päivän päätteeksi, kyllä maistuu!
 
Onko teillä joku tietty uni, tai tietyn tyylinen uni, jota näette useamman kerran? Tai uni, joka ns. jatkuu jonain seuraavana yönä siitä mihin se edellisellä kerralla jäi?
Unet on tosi mielenkiintoinen asia, mistä ne unet tulee ym. Välillä on unia joista ei todellakaan haluais herätä ja jättää unta ns. kesken, ei halua myöntää että se on pettymykseski vaan unta. Ja välillä on painajaisia, joita ei todellakaan haluais nähdä!
 
Sillon kun muutin pois kotoa itsekseni asumaan, näin tosi usein unia joissa joku yritti väkisin tunkeutua kotiini. Nykyään ne unet on jo vähentyny tosi harvinaiseks uneks, mutta viime aikoina on ruvennu mietityttään yhdenlainen painajaisuni. Nykyään jos painajaista nään, niin todella monessa unessa oon jossain etelän rantalomakohteessa, jonne yhtäkkiä ilmestyy uhkaamaan tsunami. Tämmöstä unta oon nähny jo monen kuukauden ajan, suht säännöllisinki väliajoin, ja must se tuntuu vähän oudolle :o mistä mun mieli on keksiny tämmösen painajaisen?
Onneks yleensä aina oon heränny JUST ennen kun jättimäinen hyökyaalto on kohtaamassa rannan, mikä on ilonen asia etten oo vielä koskaan ehtiny unessa saada loppuani... :D mut tää uni on silti aika ahdistava omalla tavallaan!
 
Toivottavasti ens yönä on taas vaan kivojen unien vuoro ;) Nauttikaa joka hetkestä, unienkin kautta sen pystyy hyvin tajuamaan välillä, että koskaan ei tiedä mitä seuraava hetki tuo tullessaan, karua mutta totta :D
Onneks kohta on taas jo viikonloppu, ja ehtii ottaa taas vielä vapaammin ilon elämästä kun arkena, öitä! ;)
(skumppa alkaa kyllä tehdä jo nyt viikonloppufiiliksen, aijaijaii!)
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti