perjantai 15. maaliskuuta 2013

Bon apetit !


Aivan ensiksi on sanottava, että huuhh mitä ruokia eilen saatiinkaan! Meillä oli tosi onnistunu ilta työkavereiden kanssa.
Oltiin siis syömässä Fredalla Kolo-nimisessä ravintolassa. Ihana pieni ravintola, jolla on selkeesti suuri suosio, keske eilen jokikiseen pöytään oli pöytävaraus (onneks myös meillä!).
Tuli tosissaan mietittyä että pitäis ruveta käymään paljon useemmin ulkona syömässä, ja panostaa tämmösten viihtyisien pienien ravintoloiden löytämiseen!
Palvelu oli uskomattoman hyvää, ravintola oli tosi viihtyisä ja ruoka taivaallista, samoin tosi hyviä viinejä ruokien kanssa saatiin.
Otettiin 3 ruokalajin menut jokainen, ja oma menu koostu seuraavista:
 
Alkuruoka:
 
Veitsi simpukkaa
Persilja valkosipulivoita
Palsternakkalastuja
 
Pääruoka:
 
Karitsan ulkofilee
Valkosipulipyreetä
Punajuurta
Vihanneshöystöä
Portviinikastiketta
 
Jälkiruoka:
 
Combo jälkiruoka
 
 

 

Tänään nähtiin vihdoinkin taas Emman kanssa! Tehtiin tosi hyvää kanasalaattia, ja tarkotus oli ottaa sen kanssa valkkaria, jonka eilen olin saanu asiakkaalta kiitoksena hyvästä palvelusta. Mutta. Mähän en e d e l l e e n k ä ä n omista viinipullon avaajaa..en niin minkäänlaista! Salaatti valmiina pöydässä ja pullon korkki tiukasti kiinni, vaihtoehtona ois ollu lähtee nopeesti hakemaan vanhemmilta, mutta siinä vaiheessa viiden minuutin ajomatka tuntu jo turhan pitkälle tilanteeseen nähden, joten päätettiin tyytyä siihen mitä multa kaapista löyty. Vähän limua ja kivennäisvettä, kelpas hyvin! :D
Tajusin myös viimein kirjottaa kännykkään ylös "osta viinipullonavaaja!!". Ens kerralla kun meen pyörimään Ikean tai vastaavan keittiöosastolle miettien että mitä hittoa mun täältä pitikään ostaa, ei tuu käymään enää niinkun kaikilla muilla kerroilla ;) tässä on porkkanana myös noi 2 jääkaapissa olevaa viinipulloa, molemmat ei-kierrekorkillisia, joihin tarvii avaajan.

Kierreltiin myös tänään vähä sellon sembaloissa, ollaan juteltu hulluna koirista, ja yleensäkin kuulumisista, ihana ilta <3

ps. siinä ne nyt on! ;) -20% alennuksella!

 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti