tiistai 19. maaliskuuta 2013

naiset on outoja.

 
 
 
 
 
Jollain tainnu olla vaatekriisi-aamu? Hahaha. Olin jo onnellisesti ehtiny unohtaa tämän työpäivän aikana. Miten tämmösiä kriisejä voi tulla jos kaapit notkuu vaatteita? Naiset on outoja.
 
Tää viikko alko ilo-uutisella! Vein auton eilen aamulla taas veholle, asensivat sen vioittuneen lisäosan uuteen, ja takuuseen meni koko homma, jeeees. Tästä riemastuneena ryntäsin ostamaan itselleni vähän uutta perusvaate-kerrastoa, muutaman siistin perus t-paidan töihin sekä pari siistiä hihatonta toppia.
Voitaisiin siis melkeinpä sanoa, ettei autohuolto täysin ilmaseksi tullukkaan? Onneks mulla todellakin oli syy ostaa vähän uusia paitoja, tommosissa varsinkin vaaleissa perus trikoissa alkaa ikävän nopeesti näkymään niiden kuluminen!
Mutta eiliset ostokset ei kyllä selitä tän aamuista vaatekriisiä taas millään.. :D
 
Kovasti oli myös suunnitelmissa eilen päivittää kuulumiset viime viikonlopulta, mutta tappopäivä kun eilinen oli, niin aika kovasti sänky rupes kutsumaan heti kotiovesta sisään illalla astuttaessa!
Ei noi aamukuuden herätykset oo edelleenkään mulle tehty, siihen kun lisää vielä ton autohuollossa käynnin ja odottelun, kiireisen työpäivän ja illan tanssitunnin.
Itseasiassa, sängyn kutsu alko jo tanssitunnilla, kesken tunnin tuli totaallinen väsymys päivästä, rupes itteäkin jo naurattamaan kuinka pihalla olin liikkeissä :D Onneks sain rutistettua itestäni vielä vikalle vartille kunnon lopputsempin, sinne meni päivän vikat mehut itestä.
 
Viikonloppu oli kuitenki kaikesta huolimatta aika mahtava, nyt sai tajuta mitä luksusta on saada nukuttua molempina viikonlopun öinä kunnon yöunet! Viikonloppuun sisälty myös kaikkea hyvää ruokaa, hyvää seuraa, hemmottelua kampaajalla, auringonpaisteesta nauttimista, näin jotain mainitakseni :D
 
 Nyt vähän roskaruoka-iltapalaa (kananugetteja ja ihanaa dippikastiketta) ja kaadun sohvalle viettämään loppuillan telkkarin ääressä ;)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti