perjantai 22. maaliskuuta 2013

kevät-fiilis


Nojaa! Alkaa ennusteet näyttämään lupaaville kevään tuloa ajatellen kuulkaas. En jaksa enää yhtään palella, pukea aina hirveitä määriä päälle jne. Tiedätte kyllä.
Haluun saada jo vetää nahkatakin päälle, tennarit jalkaan ja aurinkolasit silmille (sen voi tietty toteuttaa jo nytkin) ja nauttia kevään lämmöstä!

Tänään on tiedossa kiva perjantai, vietetään tyttöjen iltaa ihanan äidin kanssa ;) eka vähän shoppailua Ikeassa, pitää mm. vähä katella yhtä kenkäkaappia eteiseen. En tiedä vielä ostanko sen jo tänään, vai vasta alustavasti kattelen. Sinne nimittäin sais hyvin kenkiä piiloon tulevalta hauvalta, toisaalta se tulis olemaan sillä alueella millä tuleva pentu aikaa viettäis yksin ollessaan. Vaikka neki ois vaan elämän jälkiä, jos pentu päättäis sitä mennä maistelemaan ;) Sopis mitoiltaan täydellisesti eteisen toistaseksi vähän sekaiseen kulmaan, ja sävyltäänkin mun kodin teemaan ja sisustukseen.
Grevbäck kenkäkaappi, 69€. Ei ees kovin pahan hintanen!


Illemmalla äidin kanssa viiniä ja ruokaisaa salaattia samalla kun jännätään Espanja - Suomi futismatsia, jäääännnä ilta!
Faktahan on ettei suomella todennäköisesti tuu olemaan mitään sanavaltaa espanjaa vastaan, mutta varmasti silti hieno matsi tiedossa, jiaaa!

 Viettäkää kiva viikonloppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti