maanantai 25. maaliskuuta 2013

annan hyvän olon näkyy !


 
 
Aika huippufiilis ollu kyl eilen ja tänään. Suuri syy siihen on toi sää! Eilenkin jakso vaan hymyillä ajellessa kasvattajalle ja takasin ko oli hyvää musiikkii ja mahtava sää. Jokanen meist sai vuorotellen "valittaa" kun on niin kuuma, riippuen kuka millonkin sattu istumaan kovimmassa auringonpaisteessa autossa. Kunnon road trip meininki ;)
Tosiaan eilen oli reissu kasvattajalle ilkun ja mikan kanssa kattomaan pentuja. Siitä reissusta voitte paremmin lukea täältä http://pentuelamaa.blogspot.fi/ .
 
Viikonloppu oli muutenkin tosi onnistunu taas, ja tänään töissä olin vaan yhtä hymyä. Ja illan tanssitunnilla mahtava fiilis jatku, selvis että meijän kevät-näytökseen tulee 3 eri biisiä! Ja tänään ruvettiin treenaamaan viimesintä niistä, biisi johon oon vähä koukuttunu jo valmiiks (biisi alla), oli siis mahtava päästä tekeen siihe tanssi, joka kaikenlisäks meni ihan hyvin heti ;)
Oli pakko kans kotiinpäin mentäessä ikuistaa nätti taivas + länärin silta ilta-kajossa ;) kevät, nautin tästä alkavasta lämmön ja valon ajasta täysillä, joka hetkellä! Ei oo mikään kiire saada vielä kesää tänne, koska keväässäkin on niin paljon ihanaa kun se kunnolla käyntiin pääsee =)
 
 
 
 
Nyt kaadun sohvalle kattoon ruotsin huippumalli haussa finaalin, oon aika suuuper väsyny tän päivän jäljiltä, öitäää! 
 
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti