maanantai 2. kesäkuuta 2014

I'm the winner !

Vähintäänkin mitallin voisin ansaita selvitettyäni nämä 2 viimesintä viikkoa läpi kunnialla, enemmän tai vähemmän silmät ristissä ja tuli hännän alla.. ;)
Kouluhommat on nyt jokatapauksessa saatettu kesälomille, veljelle saatu järjestettyä todella onnistunut lakkiaispäivä, ja itsekin ehdin viikonloppuna nähdä paljon sukulaisia ja ystäviä, yhtäkkiä aimoannos kaikkea ihanaa oli viikonloppuna! Tunsin oloni todella onnelliseksi, viimein taas. Mahtava voittajafiilis :)

Tänä aamuna ei ollu enää yhtä voittajafiilis, vaan enemmänkin semmoinen olo että no more mondays.. Menin aamulla töihin normaalisti tajuamaan että mun olis sinä päivänä kuulunut olla jossain ihan muualla, eli koulutuksessa. Ja tässä sain taas todistaa kuinka ihmetekoihin pystyn, kun aikaa ei ole sekuntiakaan ylimääräistä. 20 minuutissa sain itseni julkisilla konttorilta tapiolasta helsinkiin bulevardille. Vähän oli hiki pinnassa, ja bussikuskikin naureskeli että miksen olis samantien juossu keskustaan asti, kun niin ihailtavan reippaasti juoksin bussin kanssa kilpaa bussipysäkillekkin, heh heh.. Univelkoja on viime viikoilta selkeästi myös kertynyt sen verran vinot pinot, ettei viime yön yhdeksän tunnin unet auttanu vielä mihinkään, vaan sain tsempata välillä tsempata kaikkeni niitä kaikkia verosuunnitelu, eläke ym asioita kuunnellessa etten olis nukahtanu.. Aihe oli oikeasti mielenkiintoinen, oma aivokapasiteetti ei vaan juuri tänään ollut ihan niin vastaanottavaisena. Onneksi mukaan lähti kaikesat läpikäydystä kattavat materiaalit mukaan, pitää koittaa ajatuksella lukea vielä "kotiläksynä"..

ps. Oon nähnyt useammissakin blogeissa erilaisia kuvahaasteita, ja tuli halu lähteä koittamaan tämmöistä itse myös! Saa nähdä pystynkö löytämään haasteen täyttämiselle sen vaatiman ajan joka päivältä.. ;) Mutta, let's start tomorrow, nyt alkaa mielessä pomppimaan vaan unikuvia, hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti