tiistai 3. kesäkuuta 2014

haaste alkuun aamupalalla!


Tänään päivä lähti käyntiin todellisella Luksus-aamiaisella: croisanttia, kirsikoita, mansikoita, hyviä juustoja ja suolaisia keksejä, herkullisia hilloja, jäätelöä, kahvia, kuohuviiniä. Tämmöseen vois melkeen tottua! Aamupala on pienen ajan sisällä jo toinen, tehokas kannustin siis saada tavoitteet töissä täytettyä mitä loistavimmalla tavalla. 
Tämä oli siis ensimmäinen kesäkuun haastekuva. Kauan kyllä pohdin kuuluuko aloittaa kolmannesta kohdasta, koska kesäkuu on ehtinyt jo hyvää vauhtia alkaa, mutta päätin ottaa hieman omat säännöt mukaan, ja aloitin listan alusta! 

Jäin tässä illalla katsomaan Liviltä elokuvan Valkoinen oleanteri. Elokuva kertoi nuoren Astrid-nimisen tytön tarinan nuoresta tytöstä aikuiseksi, keskellä lastenkotien, sijaiskotien, murhien, huumeiden ja mustasukkaisuuden sekasortoa. Tytön äiti oli tuomittu 35 vuoden vankeuteen murhasta ja isäänsä tyttö ei ollut tavannut koskaan. 
Saa olla niin kiitollinen omista perhetaustoistaan, tommoinen elämä on totta joillain tässä maailmassa! Mutta jos elokuva sattuu joskus jossain tilanteessa tulemaan eteenne yhtä sattumalta kuin itselleni, niin suosittelen jäädä katsomaan, elokuva todella pistää miettimään. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti