perjantai 6. kesäkuuta 2014

elokuvaelämys


Miten iloinen oonkaan perjantaista ja alkavasta viikonlopusta!
Keksittiin nyt illalla Mikan kanssa mennä pitkästä aikaa leffaan. Ennen sain töiden kautta puoleen hintaan Finnkinon leffalippuja hankittua, mutta nyt meillä on ticket mind&body kulttuuri- ja liikuntakortti, jonne työnantaja lataa kerran vuodessa tietyn arvon.Varat oon ehtinyt jo kuitenkin tältä vuodelta kaikki tuhlata, arvaatte varmasti, tanssiin, joten saan nyt maksaa jatkossa leffaan mennessä sen täyden hinnan. Karu totuus siis iski, että voi olla nykyään noin hintavaa päästä leffaan! Saliin päästyä kuitenkin alkoi 14,50 jo tuntua ihan kohtuuhinnalle, koska saatiin kokea ihan uudenlainen (ainakin meille) leffanautinto: super isot ja leveät muhkeat penkit, jossa sai selkänojaa taaksepäin ja jalkojen alle myös jalkatuen! Siihenhän ois melkein voinu nukahtaa.. ;) Tällaisia Premium-saleja näkyy olevan Sellossa sekä Kinopalatsissa, en halua tämän jälkeen enää paluuta tavallisiin leffasaleihin! 
Oltiin kattomassa The Grand Budapest Hotel, hieman viimeisten joukossa. Molemmat tykättiin leffasta, sitä ei kyllä osannut paljoa ennakoida että mitä seuraavaksi tapahtuu!


Nauttikaa viikonlopusta, itse ainakin hellin mieltäni sillä ajatuksella ettei viikonlopulle ole sovittuna mitään. Tarvitsen todella hieman aikaa vain itselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti