torstai 22. toukokuuta 2014

hikoilulle kyytiä!

Kesä tuo mahtavan mahdollisuuden sekä säästää että kasvattaa kuntoa työmatkan aikana! Itse starttasin oman pyöräilykauteni tänään, ja yllättävän kevyesti se 9km taittui per suunta, 25minuutissa. Olin kaiken lisäksi ajatellu alottaa kevyesti, lähteä hyvissä ajoin aamulla jotta voisin mennä juuri sillä nopeudella kun tuntuu hyvälle. Muistaakseni viime kesänä kun kovemmalla vauhdilla poljin niin olisi menny tuohon 25 minuuttiin, positiivista!


Kesäpyöräilyssä vaan on yksi miinus puoli, se hiki puskee niin nopeasti pintaan ja olo on pirteän ja epäfreessin sekainen kun pääset perille. Yllä kuvassa olevat on omat lempparini raikastamaan oloa!


Velvety Shower Cream – Macadamia Nuts from Guatemala-suihkugeeli
Yves Rocherista on tullut aika suosikki itselleni kun tarvitsen ihonhoitoon käyettäviä tuotteita. Hinnat ei mielestäni ole millään tavalla korkeita, ja tuotteet ovat kyllä pääasiassa täyttäneet verkkosivuilla annetut lupaukset.
Tämän suihkugeelin taisin kerran saada tilaajalahjana tai vastaavana, ja olen nyt aivan ihastunut tähän! Luonnonmukaista seesamiöljyä sisältävä suihkugeeli tekee ihosta ihanan pehmeän ja tässä on ihana makea makadamiapähkinän tuoksu. Pullo on myös varsin riittoisa, sillä saa monet hiet pestyä pois ;)


Victoria's Secretin ihana vartalotuoksu
Nämä vartalotuoksupullot löytyy ehdottomasti omalta mitä haluan ostaa Lontoosta-listalta! Postikulut verkon kautta tilattuna on hieman turhan hintavat, toivottavasti siis saan Lontoosta itselleni useamman uuden tuoksun tämän nykyisen kaveriksi. Tämä itselläni oleva on ylläriylläri vaniljan ja myskin ihanien tuoksujen sekoitus, love it!


Biothermin Eau Pure - vartalotuoksu
Ihanan raikas ja virkistävä tuoksu, ei liian voimakas! Tuoksu sisältää ravitsevia vihreitä hedelmiä, vihreää teetä, kiiviä ja limeä. Kiivin ja limen luonnolliset aromaattiset öljyt hoitavat myös ihoa.
Aijon ehdottomasti hankkia itselleni myös muita kyseisen merkin tuoksuja, joita löytyy useita erilaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti