perjantai 28. maaliskuuta 2014

lomalla

Ihana mahtava loma. Se on nyt täällä!! Puolitoista viikkoa silkkaa hauskuutta..!

Oltiin sovittu treffit Jessin kanssa, kaivarin rannalla kuudelta. Koirat mukaan, ja sitten vaan ulkoiluttamaan ihania uusia herkullisen värisiä Converseja. Zara tavalliseen tapaansa pisti Pepin koville kun pääsivät hetkeksi vapaana juoksemaan nurmelle, toi mun pikkunen on niin tommonen kakara vielä, hahah. 
Oli ihan uskomattoman kaunis auringonlasku, ja mahtavan rentouttava tunnelma. Merellä on melkein aina tuo vaikutus. Ja varsinkin kun se on peilityyni, se on jotain niin kaunista. Siihen päälle kaikki ihanat kevään äänet, kaikki vaikuttaa niin ilosille. Iloisille säästä, perjantaista, keväästä, auringosta, kaikesta!


Tää on ollu varsin hyvä viikko, oon alkanu todella tulla kuntoon siitä nuhataudista, ja oon päässy ihan hyvin urheilemaan. Maanantaina vedettiin viimesen päälle teholenkki Zaran kanssa, yks pisimmistä mitä toistaseks ollaan yhdessä tehty. Ja tiistaina 2 tunnin tanssitreenit. Kompensoimaan sitä että tulee jäämään taas muutamat tunnit väliin matkan takia. Täysin lomalla en voi vielä olla, koulutehtävät vaan ne jaksaa muistuttaa itsestään jatkuvasti. Ne on saatava mallilleen ennen kun voin kasata kimpsut ja kampsut ja suunnata lentokentälle! Onneks ehdin ensin 3 päivää lomailla suomessa, joten ajan pitäis riittää helposti kaikelle. Nyt kuitenkin itse luovutan tän päivän osalta, lauantain agility-treenit tuntuu aina yhtä haastaville. Ei muulla tavalla kuin että saan meidät paikalle yhdeksitoista! Huomenna siis meidän osalta vikojen treenien kunniaksi koitan saada meille kiireettömän lähdön treeneihin .. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti