lauantai 8. maaliskuuta 2014

vapaus, mikä ihana syy hymyillä kilpaa auringon kanssa!

Kiitän ja kuittaan, viimeiset 2-3 viikkoa ovat ihan varmasti olleet tän kevään rankimmat omalla kohdalla. Aamulla keravalle ajaessa oli kauhea kuraloskasää, synkkääkin synkempää. Koulusta lähtiessä aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja mittari näytti +8, kiitäs sääukko osaanotostasi! Säät + mielialat menneet täysin yksiin tänään. Tää fiilis on ehkä yks parhaista, vähän se sama epätodellisen vapautunu fiilis kun lapsena koulun ovista kesälomille juoksiessa. Ajatuksissa vaan vilisee mitämitämitä kivaa tekisinkään ensiksi!!?! 

Illalla heitän todella juhlavaihteen päälle, ensin ravintolaillallinen perheen kanssa vuosia viikolla täyttäneen äidin kunniaksi, josta meno kääntyy summer beach party tunnelmiin toisaalla, toisilla TUPLAsynttäreillä. Ihana päästä näkemään ystäviä ja perhettä, oon niin onnellinen. Erakkokausi on taas toistaiseksi kuopattu piiloon :)

ps. Hyvää Naistenpäivää! Itse en ole kovin meikkien ostelija, mutta joskus on ihana oikeen ajan kanssa mennä hypistelemään kosmetiikkatuotteita. Hemmottelin siis itse itseäni uuden ripsarin ja pinkin huulipunan verran. Molemmat on uusia kokeiluja, ripsari L'orealin Telescopic carbon black mascara ja Iconin Magnetic Lips - huulipuna sävy 17. Oon viime aikoina testaillu useampiakin eri ripsareita, koitan joku kerta tehdä postauksen omista kokemuksistani! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti