sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

tanssimalla terveeksi

Eilen oli mahtava ilta, paljon naurua ja hyvää seuraa. Ja ilta menikin vähän pidemmän kaavan mukaan kun mitä aluksi olin suunnitellut, puoli 5 pääsin vasta aamuyöstä kömpimään peiton alle ;)

Voitte siis uskoa että aamu venähti tänään vähän pidemmäksi, pieni aamuinen ulkoiluhetki koiran kanssa poislukien kömmin ylös sängystä vasta vähän vaille yksi. Hahah, en hirvein usein salli näin räikeää laiskottelua itelleni, mutta tänään laskin sen samalla sairastelumakoiluksi, sanoinhan lepääväni tänään koko menneen viikon edestä! En sitä paitsi tunne itseäni enää yhtä tukkoiseksi, menoilta taiskin olla pahennuksen sijaan ihmeparantajan roolissa. Terve en siis missään nimessä ole edelleenkään, mutta askel parempaan on selkeästi tapahtunu!
Tänään en oo siis tehnyt oikeastaan yhtään m i t ä ä n, vähän koittanu koulutehtäviä viedä eteenpäin siinä suhteellisen hyvällä menestyksellä onnistuen itseasiassa, muuten on selkeästi käytetty tämänkin päivän energiat jo eilen illalla! Lomaankin on matkaa enää 5 työpäivän verran, tuntuu uskomattomalle! Niin monta kertaa on tuntunu epätoivoiselle ettei se tulis sieltä ikinä. Hahah, niinkuin sanottua oon enemmän kuin loman tarpeessa, ja voin aika hyvällä omalla tunnolla ansainneeni sen nyt jos koskaan;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti