maanantai 17. maaliskuuta 2014

tukossaaa

Maanantai päätyi tällä kertaa omalta osalta sairastelupäiväksi, kova aikomus oli aamulla mennä töihin, mutta autolle päästessä olin jo niin loppu ja tuskan hiki päällä, että tajusin etten oo vielä tarpeeks kunnossa menemään töihin. Viikonloppuna tää pieni flunssan poikanen alko, lauantaina ei tarvinnu montaa juoksuaskelta ottaa agilityssä ennen kun puuskutin jo ja siinä tajusin miettiä että nyt onkin nenä oikeasti tukossa, ja osasin jo aavistella siitä hetkestä tulevaa! 

Tänään en kuitenkaan oo jaksanu pelkästään vaan maata peiton alla, vaan lepohetkien välissä oon pyykänny, siivonnu vaatekaappeja, löytäny lisää vanhoja vaatteita myyntiin, kokannut herkullisia lihapullia ja lukenu yrittäjyys-kurssin kirjaa, pientä oikein-väärin-väittämä-testiä varten, jonka voi oman aikataulun mukaan käydä tekemässä kun alueen saanu luettua. Kyllähän sitä
tuli luettua, mutta en tiedä paljonko tässä olotilassa jäi mieleen! 
Kaikin puolin siis todella "oikeaoppinen" sairastelupäivä.. ;) olo ei kyllä oo ollu missään vaiheessa hirveän kehuttava, aika tukkosta on edelleen ja pään särkyä ja jomotusta..toivon SILTI olevani huomenna taas työ-kuntonen, ei tämmöstä pidemmän päälle kauaa jaksais :) no, ainakin koira on onnellinen kun ei tarvitse olla yksin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti