lauantai 12. huhtikuuta 2014

rentoutunut ja hyvinvoiva

Nojaa, päästy kiitettävästi takaisin arkeen kiinni, ja nyt voinkin todeta että HUH on jo perjantai. Ei työviikkoa kolmea päivää enempää olisikaan jaksanu..ei vaan, todellisuudessa on ollu ihan kivakin olla taas takasin töissä, ihanat työkaverit tekee paljon! Lomailun makuun päästyään vaan jää helposti kaipaamaan monia lomailuun kuuluvia pieniä luksus-hetkiä, pitkiä aamuja, lukutoukkamaista pokkareiden ahmimista, päikkäreiden ottamista sillon kun siltä tuntuu. Tommosia pieniä juttuja, joita ei työpäivinä pysty toteuttamaan. 

Meillä oli siis aivan mahtava matka, lentokentällä meitä oli vastaanottamassa trooppisen kova mutta lämmin tuuli ja siihen päälle vielä iski rankkasadekuurokin juuri siihen kohdille. Kuitenkin hotellille päästessä siellä seuduilla ei ollu enää tietoakaan minkäänlaisesta sateesta, onneksi siis paikallinen lentokenttäkuuro vain! Sää oli siis pari ensimmäistä päivää hieman tuulisempia, ja osin ehkä aavistuksen vaihtelevan puoli pilvisiä, mutta siitä se lähti vaan koko ajan menemään kohti ihanempia säitä. Loppulomasta (reilusti yli puolet lomasta siis) oli pääasiassa tarjolla pilvetöntä taivasta ja 25+ lämpötiloja. Siinä vaiheessa ei enää ollu minkäänlaista valittamista, kun samalla myös kova tuuli oli rauhottunu pieneksi lempeän ihanaksi kesätuuleksi! Paremmin matkasta saatte kuulla myöhemmin kuvien kera! 

Tän illan oon ottanu laiskottelun kannalta, opiskella ehtii huomennakin. Osin myös ehkä keskittyminen ei ole täysin sata prosenttinen, huomenna aamulla on tiedossa hautajaiset, jotka ei koskaan ole niitä mukavimmasta päästä olevia tilaisuuksia.. :( se kuitenkin kuuluu elämään myös. 
Oon siis harrastanu kanavasurffailua, selannu aikakausilehtiä ja riehunu tuon ikiliikkujan kanssa.. ;) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti