keskiviikko 30. tammikuuta 2013

lumipyryä ja leipäjuustoa

 
 
 
Koska ulkona on taas villi talvisää, koska oon aamulla ollu tosi mestari painamaan torkkua, ja koska työpäivä oli varsin kiireinen ja työntäyteisen väsyttävä, oon illan viettäny aika lailla tekemättä mitään hirveän kehittävää. Oon herkutellu leipäjuustoa kynttilän valossa, ja katellu telkkaria, sitä ennen mika oli vielä myös mun laiskotteluseurana, mut nyt on jo tuol nukkumassa, ko tuli yökyläilemään <3
 
Aamulla on testin paikka, kun käyn itseäni vastaan, ja ripottelen 3 eri herätyskelloa (uus ja vanha kännykkä + normaali herätyskello) pitkin asuntoa! Oon niin turhautunu miks oon niin mestari painamaan torkkua aamuisin! Pitää vaan asettaa kellot niin juonikkaasti soimaan, etten kerkeä enää nukkua niitä sammutellessa ;) Vallan hyvin voisin myös vaihtoehtosesti painua talviunille, kunnes kevät koittaa...!
 
xoxo
 

tiistai 29. tammikuuta 2013

odottavan aika on pitkä !

Inhoan odottamista. Varsinkin kaiken kivan odottamista. Yli kaiken. Oon mahdollisesti aivan liian malttamaton ;D
Ja kun odottamisen kohde on koiranpentu, koko tähän astisen elämän kestänyt haave, joka hyvin todennäköisesti ja toivottavasti viimein toteutuu keväällä. Niin siihen nähden, että on odottanut pienen elämänsä, jäljellä oleva parin kolmen kuukauden odotusaika on jo erittäin mininen aika!
Kasvattaja vastasi viikonloppuna, ettei ole vielä varmistunut kahden narttunsa raskaudet, mutta varmasti parin viikon sisällä. HUH mitä aikoja taaaas vaaditaan odottamaan seuraavien tietojen murusten saantia .. ;)
Mutta pakko se on viimeistään helmikuun lopulla jo olla kaikille aika selvää, koska sillon pitäisi jo pikkusia syntyä jos on syntyäkseen <3
 
Oon myös ehkä jo yli-hysteerisen-innokkaasti ollut ostamassa kaikkia tarvikkeita, lopputuloksena se että täällä olisi jo kaikki aika lailla valmista tarvikkeiden puolesta. Joulun jälkeiset alet myös eläinliikkeissä, joululahjaksi saatu lahjakortti ja Jessin ihanan pikku pinserin vanhoja tarvikkeita hyödyntämällä, oon saanut tarvikkeet erittäin kiitettävän pienellä budjetilla kasaan. Tottakai jotain yksittäisiä pikkujuttuja vielä puuttuu, mutta kaikkein oleellisimmat jo olemassa!
 
Ihana veljeni jaksaa välillä kiusotella, että hyvähän että tarvikkeita jo noin hyvin löytyy ja koirakirjat kahlattu läpi, mutta entäs se koira? Että semmonenki varmaan tarvittaisiin.... =) Mut oikeesti se oottaa yhtä malttamattomasti meijä vanhempien kanssa ko minäkin, puhuvat että sitten kun MEILLÄ on koira, vaikka MÄHÄN sen tässä oon hankkimassa. Onneks asuvat reilun 5min matkan päässä, tulee olemaan kaikki apu ja innokkaat koiran hoitajat tarpeen sitten ko pentu oikeesti täällä on :)
 
Rodussa oon siis päätynyt (huom, jo varmasti 10v vanhana!) kleinspitziin, suht pieneen, eloisaan, leikkisään ja ystävälliseen koiraan. Väritys niillä voi olla vähän laidasta laitaan, alunperin halusin hirveästi nimenomaan ruskean tai mustan, mutta mitä enemmän tässä on selvinnyt rodun laaja värikirjo, joista suurin osa todella nättejä värejä, on väritys mennyt vähän sivuseikaksi. Mutta lempparit on creme, ruskea, musta ja soopeli ;)
Helpotus on myös ettei kleinin tuuhea ja runsas turkki tarvitse mitään erityistoimenpiteitä näyttävyydestään huolimatta! Näyttelytouhu ei hirveästi kiinnosta, enemmän kiinnostaa kaikki urheilullisempi harrastaminen koiran kanssa, mm. agility!


(googlesta napattu)

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

oii laiska sunnuntai.

Nyt ei meinaa lähteä päivä ollenkaan käyntiin! Ja olin sentään eilen autolla!! :D Ottaahan se tietty veroa autoilijaltakin, jos pääsee myöhemmin nukkumaan (lue kolmen jälkeen yöllä). Oli muuten ihan h i r v e ä sää eilen illalla/viime yönä! Kuka muu haluaa jo kevään tänne käsi ylös NYT.
Mut oli hauska ilta tyttöjen kanssa, loppuillasta baarissa alko osalla tytöistä lähteä meno jo turhankin railakkaaksi =) kommellusten kautta kuitenkin ilta voittoon.
 



 
Nyt aijon lähteä pienelle tutkimusretkelle uuteen ihan vähän matkan päähän avattuun K-markettiin, kuulemma kakkukahvit tarjolla tänään! ;) Ja ostoskasseja ilmaiseksi! Tottahan haen itelleni kaiken mitä vaan ilmaseksi saa, toivottavasti ovat jättäneet mullekkin vielä ostoskassin, HEIPPA!

 

perjantai 25. tammikuuta 2013

 
 
Jeeeeeeeee viikonloppu!!
 
 
Ja toinen jeee, olo on tänään ollu ekaa kertaa tällä viikolla paljon parempi! On se viikonlopun voima ihmeellinen... ;)
 
Viikonlopun aijon suurimmalta osalta pyhittää täysin rentoutumiseen! Lukuunottamatta huomisiltaa tyttöjen kanssa ;) Vaikka huomennaki suunnitelmissa olla ite autolla liikenteessä, pitää sitä jonkun selväpäisen pitää huolta rilluttelevista tytöistä =) Se on itseasiassa useinki osottautunu oikeeks ratkasuks olla autolla, illan kuluessa ei kyllä pahemmin tuu kateuden fiiliksiä katellessa baarissa horjahtelevia humalaisia juhlijoita, vooiii mimmoset olot monia seuraavana aamuna odottaakaan ;) PLUS. suurinta luksusta on päästä baarista lämpimällä autolla hetkessä kotiin. Mut kyllä se ihmeesti rupee kevään ja kesän mittaan taas usein itelläki auto vähä useemmin kotiin jäämään.... :D
 
Välillä alkaa kyl tuntua ettei helsingissä hirveesti enää hirveen kummosia yökerhoja oo, vai onko jotain uusia paikkoja joista en oo viel kuullu? =)
 
 

torstai 24. tammikuuta 2013

miss u summer.

Pientä helpotusta kuvilla kesän odotukseen kylmän talven keskelle..! Ikävä kesäaurinkoa ja lämpöä. <3 Viime vuonna sain nauttia kahdesta rantalomasta, heinäkuussa oltiin mallorcalla ja lokakuussa kyproksella :) 
 
 
Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Kypros

Kypros

Kypros

Kypros

Kypros

Yleensä tähän aikaan osaan nauttia vielä talvesta (ja kyllä omalla tavalla nautin siitä nyttenkin), mut välillä alkaa ottamaan isommat pakkaslukemat ja pimeys jo niin hermoille (vaikka jesjesss valoa tulee joka päivä vähän enemmän!!). Kuin paljon helpommin moni asia sujuu keväällä ja kesällä ja kuin paljon kivoja "etuoikeuksia" liittyy kesään, helpompi kuntoilla ulkona, autoilu helpompaa ja vaivattomampaa, ihanat kesävaatteet (!!), jatkuva väsymys ei vaivaa yhtä usein ja jaksaa paljon paremmin, rusketus jne.... lista on aika pitkä ;)
Oma osansa tietty mun kevään tajuttomalla odottamisella just tänä talvena jo näin aikasin on se et keväällä musta viimein toivottavasti tulee koiran omistaja, jos kaikki menee niin kun pitää, se nyt on yks päälimmäisistä asioista mielessä :)))

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

IKEA-shoppailua

Ilta meniki tänään Sandran kanssa IKEAssa. Ihana pikku
Linnéa oli kans mukana <3.
Molemmat osteli kaikkea pientä tarpeellista, eniten ostelin tulevalle koiranpennulle petiin ja kuljetushäkkiin vähä pehmikettä, tyynyn ja pari vilttiä (häkkiin ihana vaaleanpunanen, joka ei muuten oo yhtään mun väri mutta tässä tapauksessa jotenki tuntuu erittäin osuvalle värille ;) ), mut kans pientä tarpeellista kotiin ja poikaystävän lähettämän ostoslistan toiveet tuli kans hankittuu!
 
 
Ikean keittiöhuoneita on kans ain nii ihana katella, alla oleva vaalee keittiö tuntuu olevan nyt ja aina mun suosikki, toivottavasti viel joku päivä saan ton tyylisen keittiön johonkin omaan ihanaan kotiin! Love it!
 
 
Muuten mun päivää on häirinny muiden päivien tavoin nuhanen, kurkkukipunen ja vähän päänsärkynen olo. En voi tajuta mikä täs nyt taas on! Tekis mieli vaan saada levätä ja nukkua, hirvee väsyny olo kans koko ajan, hohhoijaa...Olin just viikon kipeenä, niin ei innostais tulla uudestaan! Muuten oon kyl onneks ollu yllättävän terve koko syksyn ja talven tähä asti, yleensä oon paljon enemmän kipee näihin aikoihin! Asiakaspalvelutyössä tapaa kanssa nii paljon räkäsiä, yskiviä, köhiviä ym. ihmisiä, ja kun käsittelee käteistä rahaa joka on ihan tajuton bakteeripesä, niin kaikki ainekset on valmiina saada tartuntoja vähän väliä.
 
Ehkä paras vaan juoda viel kuppi jotain kuumaa helpottamaan karheeta kurkkua ja painua nukkumaan, toivotaan josko v i i m e i n huomenna ois ekaa kertaa täl viikolla oikeesti pirtee ja hyvinvoiva olo! Tai semmonen olo ainaki viimeistään viikonlopuksi KIITOS ;)

 

 
 
 
 

 

tiistai 22. tammikuuta 2013

piinaava päänsärky.

Päänsärky ja nuhanen olo jatku tänään..Toivon todella etten oo saamassa mitään jälkitautia mun parin viikon takaselle flunssalle!
Työpäivä oli aika tuskanen, kun olin kaikenlisäksi unohtanu täyttää laukun burana-varaston, niin ei ollu mitään millä helpottaa päänsärkyä.
 
Mut nyt illemmalla sain itteni kuitenki "pakottautumaan" lenkille, vaikka siinä vaiheessa sohva ois kutsunu enemmän. Normaalisti siis ehdottomasti lähen lenkille jos vaan on vapaa-aikaa siihen ja sää on ok. Tänään vaan olo ei ollu ehkä houkuttelevin liikkumiseen, mutta buranan voimin lähdin, ja kyl se piristiki! =)
 
Tykkään kaikenlaisesta ulkoliikunnasta, lenkkeily on yks mitä aktiivisimmin harrastan, ja sit tietty tanssia (hiphopia, oon tanssinu myös showtanssia, mutten tällä hetkellä).
Kesällä tulee usein mukaan kuvioihin myös mm. futis ja pyöräily.
 
Tänää löysin kans H&M:stä ihanan pinkin urheilutopin! Tykkään kirkkaista väreistä urheiluvaatteissa, tuo kivan lisän vielä liikkumiseen jollain tavalla ;)
 
Tiedättekö HeiaHeia-nimistä sivustoa? Tossa osoitteessa https://fi.heiaheia.com/account voi käydä rekisteröitymässä, ite sain kuulla pari päivää sitten ja oon tosi intona tästä! Ton sivuston avulla pystyy pitämään kirjaa kaikesta harrastamastaan liikunnasta, mitä, missä ja milloin-periaatteella. Voi myös lisätä tuttujaan "liikuntakavereikseen" ja sit voi tsempata toisiaan liikkumaan entistäkin enemmän ja monipuolisesti =)
 
Toinen, jonka varmaan moni tietääkin, on http://www.sports-tracker.com/ jota tykkään hyödyntää liikkumisessani. Tämmöset ohjelmat, ainakin omalla kohdalla, oikeesti kannustaa liikkumaan, ja haluamaan merkintöjä omaan liikunta-lokiin! Sports trackerin sovelluksen pistän yleensä puhelimeen päälle ko lähen lenkille, näkee kivasti mimmosen lenkin tehny, millä vauhdilla ja kuinka pitkän ym. tietoja!
 
Kun vaan tulis kevät, lenkkeilynki sais taas ihan uudelle asteelle. Mut on täs ihan ok hyvin nyt talvellakin saanu liikuttua, rasittaa vaan kaikki temppuilu vaatetusten kanssa, kun eka pitää olla tarpeeks päällä ettei vilustu, seuraavas hetkes alkaaki oleen jo hiki, välillä saa varmistella ettei kaadu liukkaissa kohdissa, välillä voi jäädä ns. sutimaan jossain lumisemassa kohdassa jne. tiedätte kyllä mitä tarkotan ;)
 
Huomenna jo KESKIVIIKKO. Viikonloppu lähestyy taas vauhdilla, jes. :)
 
 

maanantai 21. tammikuuta 2013

Bottlez.

 
 
 
 
Meijän tanssin kevätnäytöksen musiikki, wohooo tää on hyvä biisi!

no more mondays ..

Ei oo ollu kyl ihan mun päivä tänään, päivä menny ihan unessa, äärh miten voiki väsyttää!
Aika kiire päivä taas vaihteeks töissä (töissä tuntuu nykyään olevan aina vaan hirveä kiire), ja siihen päälle puol päivää kiusannu päänsärky, mikä ei buranallakaan kunnolla helpottanu. Mut päivä on silti suoritettu läpi, tavalla tai toisella! Meinasin useemman kerran jo jättää illan tanssitunninki väliin, mut iha kiva et silti sinne raahauduin, sain itteni hetkellisesti hereille =).
Päivän ilon hetki oli, että postimies toi VIIMEIN mun 2 viikkoo sit tilaaman koiran kevythäkin (!!), nyt ei enää pahemmin tarvikkeita puutu, jäljelle jää puuttumaan kohta enää itse koiranpentu.<3 Sitä pitää kyl viel muutama hetki malttaa odottaa :( :D

Nyt niiiiiiiin hyppään sohvan uumeniin suklaalevyn kanssa, I deserve it. <3

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

ihana viikonloppu

Ihana viikonloppu takana, toivottavasti teillä muilla myös! Tänään tosiaan ajeltiin käymään turussa, kattomassa isovanhempia, ja saatiin samalle reissulle yhdistettyä myös pikanäkeminen ihanan Johannan ja hänen sydäntenmurskaaja pentunsa kanssa <3 tehtiin pieni vartin lenkki iiihanassa auringonpaisteessa, mut paljon sen pidempää lenkkii ei ois pystynykkään tekemään, ko varpaat ja sormet ym. alko olla liian jäässä! Mut kai se on kaikki kylmä vaan kestettävä, jos haluu tämmösii ihanii aurinkoisii talvipäiviä :D

Oli muuten aika huono leffa toi Paperboy, mitä eilen oltiin kattomassa! Et en nyt kyllä suoranaisesti suosittelis mennä kattomaan sitä... :D Jollain tapaa ahdistava, ja vähän liian monta kohtaa, mitä eeeeeii ehkä ois niin tarkasti tarvinnu kuvata. Myös juonesta oli ajottain vähän vaikee päästä jyvälle, tuntu välillä että siinä oli useempii juonia, ja vähä rönsyili sinne sun tänne leffan kulku. Noo mut tulipahan nähtyä, ja onni et oli ilmaisliput meillä kaikilla ;D ei menny rahat hukkaan.
Ennen leffaa ehittiin hyvän aikaa juoruilla taas kaikki kuulumiset tyttöjen kanssa ajantasalle cappucinojen, valkosuklaakaakaoiden (NAM) ja croissantien ääressä =) Tennarissa oli aika kuhina, moni muukin halunnu selkeesti leffailemaan. Mut muuten tuntu stadi ainaki yhentoista aikoihin illalla varsin hiljaselle lauantai-illaks :o Kylmät säät ja tipattomat tammikuut taitaa vetää monet vähä vetäytymään koti-oloihin viettään ees hetkeks vähän rauhallisempaa elämää.. ;)
Nuorempana tuli lähettyy usein säällä kun säällä juhlimaan, kaatosateessa, lumimyrskyssä, ukkosmyrskyssä, ihan järkyttävässä pakkasessa...voi niitä aikoja! Mikään ei pidätelly meitä! Sitä on tullu ehk liian mukavuuden haluseks vanhemmiten, mut eiks se vähä usein näin meekkin =)

Lopuks vähän kuvia viikonlopulta! Mukavaa uutta viikkoa =)






lauantai 19. tammikuuta 2013

weekend !

Aivan mahtava sää taas! Kuhan viel vähän lämpenis :D Oon leikkiny todellista kodin hengetärtä, siivonnu ja puunannu minkä kerkeän, koht mattoja vähän partsille paukkupakkaseen tuulettumaan ja käymään kaupassa, illemmalla on rentoutumisen vuoro tyttöjen kaa =)
Eilen oltiin tosiaan leffassa poikaystävän kanssa, oltiin kattomassa Django Unchained :D




Se oli ihan ok hyvä leffa, loppu vaan meni niin överiks, jopa M:n mielestä :D että niille joille ei veren roiskuminen joka käänteessä oo mieleisintä kateltavaa, nii ei oo ehkä oikein leffa! Mut kyl sen katto näin tyttönäki kuitenki iha hyvin alusta loppuun, alku-osa oli mustaki ihan hyvä! Aika perus länkkärileffa siis :)

Tänään sit taas on tarkotus mennä kattoon vähä Zac Efronia, the Paperboy!



Kivaa lauantaita kaikille ;)

perjantai 18. tammikuuta 2013

dkny



Tein aika hyvät kaupat stokkalla, tää laukku -50% alennuksessa (oikee hinta 130€), ja sit mulla oli vielä stokkalle lahjakortti, joten lopulta itelle jäi laukusta maksettavaa vaan 36 euroa ;) I'm happy! rakastan dkny:n laukkuja <3

kirpeä aurinko-aamu


Kyyyyylmästä pakkaspäivästä huolimatta ihanaa perjantaita kaikille, aurinko paistaa! Nauttikaa :))

torstai 17. tammikuuta 2013

ruokaaruokaaRUOKAA


Heippa kaikki! Olen siis jo kuukauden verran pitänyt blogia täällä, mutta turhauduin siihen etetn osannut tuhansista yrityksistä huolimatta saamaan omaa oikeaa nimeäni piiloon blogi-tiedoista, joten lopulta päädyin avaamaan ihan uuden tunnuksen ja nyt siis jatkan kirjoittelua uuden tunnuksen alla J mutta ei siitä sen enempää!
Uskomatonta miten paljon oon syönyt eilisestä lähtien. Meillä oli töissä eilen illalla pienet läksiäis-juhlat muutamalle mahtavalle työkaverille, ja sinne oli tilattu turkkilaista ruokaa. Ihan mielettömän hyvää! Ja sitä tietty jäi niin paljon yli että niitä ruokia ollaan jokainen ahdettu sisäämme tänään töissä niin paljon kun maha antaa myöden! Pitää varmaan paastota loppu viikko… Ehkä en ees muista olla nälkäinen, kun on niin kiva viikonloppu tiedossa, mm. huomenna kiinalaista (okei, unohdan paastoamisen!), vähän kauppojen kiertelyä ja leffaan meno poikaystävän kanssa, ja lauantai-illalla istuskelemaan johonkin kivaan paikkaan ihanien tyttöjen kanssa ja sitten ylläri leffaan taas ;)
Koska huomenna tulee olemaan taas täysi päivä, otan tähän lopuksi oikeudekseni fiilistellä jo etukäteen alla olevalla kuvalla!
 


:)