torstai 17. tammikuuta 2013

ruokaaruokaaRUOKAA


Heippa kaikki! Olen siis jo kuukauden verran pitänyt blogia täällä, mutta turhauduin siihen etetn osannut tuhansista yrityksistä huolimatta saamaan omaa oikeaa nimeäni piiloon blogi-tiedoista, joten lopulta päädyin avaamaan ihan uuden tunnuksen ja nyt siis jatkan kirjoittelua uuden tunnuksen alla J mutta ei siitä sen enempää!
Uskomatonta miten paljon oon syönyt eilisestä lähtien. Meillä oli töissä eilen illalla pienet läksiäis-juhlat muutamalle mahtavalle työkaverille, ja sinne oli tilattu turkkilaista ruokaa. Ihan mielettömän hyvää! Ja sitä tietty jäi niin paljon yli että niitä ruokia ollaan jokainen ahdettu sisäämme tänään töissä niin paljon kun maha antaa myöden! Pitää varmaan paastota loppu viikko… Ehkä en ees muista olla nälkäinen, kun on niin kiva viikonloppu tiedossa, mm. huomenna kiinalaista (okei, unohdan paastoamisen!), vähän kauppojen kiertelyä ja leffaan meno poikaystävän kanssa, ja lauantai-illalla istuskelemaan johonkin kivaan paikkaan ihanien tyttöjen kanssa ja sitten ylläri leffaan taas ;)
Koska huomenna tulee olemaan taas täysi päivä, otan tähän lopuksi oikeudekseni fiilistellä jo etukäteen alla olevalla kuvalla!
 


:)
 
 

3 kommenttia: