tiistai 22. tammikuuta 2013

piinaava päänsärky.

Päänsärky ja nuhanen olo jatku tänään..Toivon todella etten oo saamassa mitään jälkitautia mun parin viikon takaselle flunssalle!
Työpäivä oli aika tuskanen, kun olin kaikenlisäksi unohtanu täyttää laukun burana-varaston, niin ei ollu mitään millä helpottaa päänsärkyä.
 
Mut nyt illemmalla sain itteni kuitenki "pakottautumaan" lenkille, vaikka siinä vaiheessa sohva ois kutsunu enemmän. Normaalisti siis ehdottomasti lähen lenkille jos vaan on vapaa-aikaa siihen ja sää on ok. Tänään vaan olo ei ollu ehkä houkuttelevin liikkumiseen, mutta buranan voimin lähdin, ja kyl se piristiki! =)
 
Tykkään kaikenlaisesta ulkoliikunnasta, lenkkeily on yks mitä aktiivisimmin harrastan, ja sit tietty tanssia (hiphopia, oon tanssinu myös showtanssia, mutten tällä hetkellä).
Kesällä tulee usein mukaan kuvioihin myös mm. futis ja pyöräily.
 
Tänää löysin kans H&M:stä ihanan pinkin urheilutopin! Tykkään kirkkaista väreistä urheiluvaatteissa, tuo kivan lisän vielä liikkumiseen jollain tavalla ;)
 
Tiedättekö HeiaHeia-nimistä sivustoa? Tossa osoitteessa https://fi.heiaheia.com/account voi käydä rekisteröitymässä, ite sain kuulla pari päivää sitten ja oon tosi intona tästä! Ton sivuston avulla pystyy pitämään kirjaa kaikesta harrastamastaan liikunnasta, mitä, missä ja milloin-periaatteella. Voi myös lisätä tuttujaan "liikuntakavereikseen" ja sit voi tsempata toisiaan liikkumaan entistäkin enemmän ja monipuolisesti =)
 
Toinen, jonka varmaan moni tietääkin, on http://www.sports-tracker.com/ jota tykkään hyödyntää liikkumisessani. Tämmöset ohjelmat, ainakin omalla kohdalla, oikeesti kannustaa liikkumaan, ja haluamaan merkintöjä omaan liikunta-lokiin! Sports trackerin sovelluksen pistän yleensä puhelimeen päälle ko lähen lenkille, näkee kivasti mimmosen lenkin tehny, millä vauhdilla ja kuinka pitkän ym. tietoja!
 
Kun vaan tulis kevät, lenkkeilynki sais taas ihan uudelle asteelle. Mut on täs ihan ok hyvin nyt talvellakin saanu liikuttua, rasittaa vaan kaikki temppuilu vaatetusten kanssa, kun eka pitää olla tarpeeks päällä ettei vilustu, seuraavas hetkes alkaaki oleen jo hiki, välillä saa varmistella ettei kaadu liukkaissa kohdissa, välillä voi jäädä ns. sutimaan jossain lumisemassa kohdassa jne. tiedätte kyllä mitä tarkotan ;)
 
Huomenna jo KESKIVIIKKO. Viikonloppu lähestyy taas vauhdilla, jes. :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti