tiistai 29. tammikuuta 2013

odottavan aika on pitkä !

Inhoan odottamista. Varsinkin kaiken kivan odottamista. Yli kaiken. Oon mahdollisesti aivan liian malttamaton ;D
Ja kun odottamisen kohde on koiranpentu, koko tähän astisen elämän kestänyt haave, joka hyvin todennäköisesti ja toivottavasti viimein toteutuu keväällä. Niin siihen nähden, että on odottanut pienen elämänsä, jäljellä oleva parin kolmen kuukauden odotusaika on jo erittäin mininen aika!
Kasvattaja vastasi viikonloppuna, ettei ole vielä varmistunut kahden narttunsa raskaudet, mutta varmasti parin viikon sisällä. HUH mitä aikoja taaaas vaaditaan odottamaan seuraavien tietojen murusten saantia .. ;)
Mutta pakko se on viimeistään helmikuun lopulla jo olla kaikille aika selvää, koska sillon pitäisi jo pikkusia syntyä jos on syntyäkseen <3
 
Oon myös ehkä jo yli-hysteerisen-innokkaasti ollut ostamassa kaikkia tarvikkeita, lopputuloksena se että täällä olisi jo kaikki aika lailla valmista tarvikkeiden puolesta. Joulun jälkeiset alet myös eläinliikkeissä, joululahjaksi saatu lahjakortti ja Jessin ihanan pikku pinserin vanhoja tarvikkeita hyödyntämällä, oon saanut tarvikkeet erittäin kiitettävän pienellä budjetilla kasaan. Tottakai jotain yksittäisiä pikkujuttuja vielä puuttuu, mutta kaikkein oleellisimmat jo olemassa!
 
Ihana veljeni jaksaa välillä kiusotella, että hyvähän että tarvikkeita jo noin hyvin löytyy ja koirakirjat kahlattu läpi, mutta entäs se koira? Että semmonenki varmaan tarvittaisiin.... =) Mut oikeesti se oottaa yhtä malttamattomasti meijä vanhempien kanssa ko minäkin, puhuvat että sitten kun MEILLÄ on koira, vaikka MÄHÄN sen tässä oon hankkimassa. Onneks asuvat reilun 5min matkan päässä, tulee olemaan kaikki apu ja innokkaat koiran hoitajat tarpeen sitten ko pentu oikeesti täällä on :)
 
Rodussa oon siis päätynyt (huom, jo varmasti 10v vanhana!) kleinspitziin, suht pieneen, eloisaan, leikkisään ja ystävälliseen koiraan. Väritys niillä voi olla vähän laidasta laitaan, alunperin halusin hirveästi nimenomaan ruskean tai mustan, mutta mitä enemmän tässä on selvinnyt rodun laaja värikirjo, joista suurin osa todella nättejä värejä, on väritys mennyt vähän sivuseikaksi. Mutta lempparit on creme, ruskea, musta ja soopeli ;)
Helpotus on myös ettei kleinin tuuhea ja runsas turkki tarvitse mitään erityistoimenpiteitä näyttävyydestään huolimatta! Näyttelytouhu ei hirveästi kiinnosta, enemmän kiinnostaa kaikki urheilullisempi harrastaminen koiran kanssa, mm. agility!


(googlesta napattu)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva noista 9 kleinista! :D Mikä noista väreistä ois sulle mieluisin?
    T:Jessi

    VastaaPoista
  2. Näistä varmaan toi kaikist vaalein, minkä värisii noi kaks on =) suklaan ruskee ois kyl edelleen niin ihana väri kans, harmi vaa ko se on resessiivisesti periytyvä!

    VastaaPoista