sunnuntai 20. tammikuuta 2013

ihana viikonloppu

Ihana viikonloppu takana, toivottavasti teillä muilla myös! Tänään tosiaan ajeltiin käymään turussa, kattomassa isovanhempia, ja saatiin samalle reissulle yhdistettyä myös pikanäkeminen ihanan Johannan ja hänen sydäntenmurskaaja pentunsa kanssa <3 tehtiin pieni vartin lenkki iiihanassa auringonpaisteessa, mut paljon sen pidempää lenkkii ei ois pystynykkään tekemään, ko varpaat ja sormet ym. alko olla liian jäässä! Mut kai se on kaikki kylmä vaan kestettävä, jos haluu tämmösii ihanii aurinkoisii talvipäiviä :D

Oli muuten aika huono leffa toi Paperboy, mitä eilen oltiin kattomassa! Et en nyt kyllä suoranaisesti suosittelis mennä kattomaan sitä... :D Jollain tapaa ahdistava, ja vähän liian monta kohtaa, mitä eeeeeii ehkä ois niin tarkasti tarvinnu kuvata. Myös juonesta oli ajottain vähän vaikee päästä jyvälle, tuntu välillä että siinä oli useempii juonia, ja vähä rönsyili sinne sun tänne leffan kulku. Noo mut tulipahan nähtyä, ja onni et oli ilmaisliput meillä kaikilla ;D ei menny rahat hukkaan.
Ennen leffaa ehittiin hyvän aikaa juoruilla taas kaikki kuulumiset tyttöjen kanssa ajantasalle cappucinojen, valkosuklaakaakaoiden (NAM) ja croissantien ääressä =) Tennarissa oli aika kuhina, moni muukin halunnu selkeesti leffailemaan. Mut muuten tuntu stadi ainaki yhentoista aikoihin illalla varsin hiljaselle lauantai-illaks :o Kylmät säät ja tipattomat tammikuut taitaa vetää monet vähä vetäytymään koti-oloihin viettään ees hetkeks vähän rauhallisempaa elämää.. ;)
Nuorempana tuli lähettyy usein säällä kun säällä juhlimaan, kaatosateessa, lumimyrskyssä, ukkosmyrskyssä, ihan järkyttävässä pakkasessa...voi niitä aikoja! Mikään ei pidätelly meitä! Sitä on tullu ehk liian mukavuuden haluseks vanhemmiten, mut eiks se vähä usein näin meekkin =)

Lopuks vähän kuvia viikonlopulta! Mukavaa uutta viikkoa =)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti