keskiviikko 23. tammikuuta 2013

IKEA-shoppailua

Ilta meniki tänään Sandran kanssa IKEAssa. Ihana pikku
Linnéa oli kans mukana <3.
Molemmat osteli kaikkea pientä tarpeellista, eniten ostelin tulevalle koiranpennulle petiin ja kuljetushäkkiin vähä pehmikettä, tyynyn ja pari vilttiä (häkkiin ihana vaaleanpunanen, joka ei muuten oo yhtään mun väri mutta tässä tapauksessa jotenki tuntuu erittäin osuvalle värille ;) ), mut kans pientä tarpeellista kotiin ja poikaystävän lähettämän ostoslistan toiveet tuli kans hankittuu!
 
 
Ikean keittiöhuoneita on kans ain nii ihana katella, alla oleva vaalee keittiö tuntuu olevan nyt ja aina mun suosikki, toivottavasti viel joku päivä saan ton tyylisen keittiön johonkin omaan ihanaan kotiin! Love it!
 
 
Muuten mun päivää on häirinny muiden päivien tavoin nuhanen, kurkkukipunen ja vähän päänsärkynen olo. En voi tajuta mikä täs nyt taas on! Tekis mieli vaan saada levätä ja nukkua, hirvee väsyny olo kans koko ajan, hohhoijaa...Olin just viikon kipeenä, niin ei innostais tulla uudestaan! Muuten oon kyl onneks ollu yllättävän terve koko syksyn ja talven tähä asti, yleensä oon paljon enemmän kipee näihin aikoihin! Asiakaspalvelutyössä tapaa kanssa nii paljon räkäsiä, yskiviä, köhiviä ym. ihmisiä, ja kun käsittelee käteistä rahaa joka on ihan tajuton bakteeripesä, niin kaikki ainekset on valmiina saada tartuntoja vähän väliä.
 
Ehkä paras vaan juoda viel kuppi jotain kuumaa helpottamaan karheeta kurkkua ja painua nukkumaan, toivotaan josko v i i m e i n huomenna ois ekaa kertaa täl viikolla oikeesti pirtee ja hyvinvoiva olo! Tai semmonen olo ainaki viimeistään viikonlopuksi KIITOS ;)

 

 
 
 
 

 

4 kommenttia:

  1. OI ihanalle näyttää pennun tavarat, pirteet noi pinkit kupitkin :D nyt enää se itse koira niin siitä se lähtee :) t:Jessi

    VastaaPoista
  2. Joo, no noi kupithan ostin viime viikolla sil Katan lahjakortilla Mustista ja Mirristä :) ja ton ihanan kirahvipehmon ja herkkutikkuja! Mut mustki noi kupit tosi ihanan väriset,pirteet <3

    VastaaPoista
  3. Vähän myöhässä tulee tää, mutta kiitos seurasta, oli hauskaa! <3 t. Sandra

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille <3 oli kiva nähdä taas =)

    VastaaPoista