sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

elämä on ihanaa.







Rauhallisissa kesän aamuissa on vaa se jokin! Ja Zaran myötä niistä on kunnolla päässy nauttimaan, kaikkialla on vielä jotenki niin rauhallista ja levollista :)
Käveltiin, ihmeteltiin lintuja, ohi lentäviä mehiläisiä ja kaikkia muita ihmeellisyyksiä... ;)
Mietittekö samaa kun itse, että ylläolevien kuvien perusteella voisi ajatella mun asuvan ihan maalla! Vaikka eikös helsinkiläisten mielestä espoolaiset asukkin jo ihan landella...? 

Tiedättekö tää on ollu mahtionnistunu viikonloppu!
Perjantai-iltana käytiin vähän moikkaamassa Zaran kaa Kataa ja Hymyä Jedassa, tyttöjen toka tapaaminen, joka meni jo erittäin mallikkaasti! Kovaa takaa-ajoa ja leikkimistä, Hymy sai hyvän syyn pieneen härnäämiseen, kun Zara-raukan jalat ei pingo vielä yhtä kovaa kun vähän isomman Hymyn :D
Kotona Zara kaatu suoraan lattialle unten maille, tehokas tapa saada koiranpentu väsymään täysin! hahah.
Perjantaista tuli vielä enemmän perjantai-fiiliksen täytteinen kun alkuillasta ajellessa paikasta toiseen NRJ:llä soi parin tunnin aikana kaikkia ysärihittejä, muistojamuistojamuistoja! Tulvi oikein urakalla ulos radiosta..Rupes monen biisin kohdalla hymyilyttämään, ihanat iloiset muistot on mahtava asia!







Eilen vähän kampaaja-hemmottelua, sai taas juurikasvun piiloon! Välillä turhauttaa miten hiukset kasvaa niin nopeesti, välillä tuntuis vaan niin helpolle ajatus ihan omasta hiusväristä. Tiedän kuitenki kyllästyväni siihen hetkessä, se kun ei oikeen oo minkään värinen :D
Mistä saisin itselleni oman kampaajan, joka aina aamusin laittais mun hiukset hienosti? Saa ilmoittautua, mieluiten vapaaehtoistyönä.. ;)
 Oli mahtavaa eilen lähteä suoraan kampaajalta ihanat kiharat hiuksissa Mikan serkun valmistujaisjuhliin, tällä kertaa ei todellakaan päässy iskemään hiuskriisiä ;) 
En kuitenkaan niin tosissani ottanu näitä valmistujaisia, että vaan sen takia kampaajan oisin noin varannu, se vaan oli ainut mahdollinen vapaa aika, ennen kuin ovat kesälauantait kiinni!

Illalla lauantain lopetukseksi popparia ja leffaa.






Tänään oon eläny ihan etelä-fiiliksissä. Auringon, kesän ja aurinkorasvan tuoksu. <3 
Ollaan tänään otettu Zaran kaa elämä eeeeerittäin rennosti, auringossa paistattelua ja varjossa vilvottelua välillä. Jäätelöä, kylmää kokista..Zara on saanu vesikylpyjä turkkiinsa vähän väliä, raukalla kun on vähän tukala olo tummassa, koko ajan paksuuntuvassa turkissa. Tuntu kyllä olevan itsekkin vain helpottunut viileällä vedellä turkin sivelystä!
illemmalla päivän ja koko viikonlopun kruunasi grilliruoka ja punaviini!




Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Koitan ehtiä ja muistaa päivitellä tänne taas vähän useammin... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti