sunnuntai 9. kesäkuuta 2013


Tälle päivällä uhkailtiin osin pilvisempää ja sadekuuroja. Mutta ehei, rusketusrajoja on saanu tänäänki parannella rauhassa. Ollaan vietetty Zaran kanssa taas tosi mukava kesäpäivä.
Päivää tosin hetkellisesti synkensi kesän toinen punkkilöytö, tällä kertaa onneksi yksilö, joka oli vasta ehtinyt mukavasti asettua Zaran ihoon kiinni, kun jo oltiin sitä irti nappaamassa.
Silti pienoisen ällötyksen kourissa laitoin jo samantien uuden erän punkkikarkotetta, vaikka alustavasti sen olin suunnitellut vasta ensi viikon ohjelmaksi.

Perjantaina ei pilvet eikä rankkasade- ja raekuurot estelly meitä kannustamasta olympiastadionilla Suomi voittoon Valko-Venäjää vastan. Puhun siis nyt futiksesta, jollei joku siitä ole ajantasalla.
Neljä henkeä ja 2 sadeviittaa? Ratkaisuna 2 henkeä yhden sadeviitan alle suojaan, itseasiassa oli aika kotoisen oloista hetkellisesti katella peliä kurkkien toisesta sadeviitan hihansuusta, sateen mukavasti ropistessa "kattoon", osan yleisöraukasta paniikissa rynnätessä johonkin hetkellisesti suojaan stadionin uumeniin. Loput sitkeät jäi istumaan ja katsomaan paikalleen, suomalaista sisukasta asennetta oikein huokui heistä! ;)


Myöhemmin perjantaina oltiin myös parantamassa maailmaa Marian kanssa terassilla, sai senkin suunnitelman viimein toteutettua ja pääsi tääkin kotihiiri taas viimein ihmisten ilmoille!

Vähän sama meno jatku myös eilen illalla, tosin Tanjan partsilla, hyvää pikkutarjoilua oli Tanja meille laittanu. Ilta jatku helsingin yöhön, erittäin huono dj tosin ajoi mut jo yhden jälkeen kotimatkalle, ei semmosta yksitoikkosta jumputusta jaksanu sen enempää kuunnella!
Sitä paitsi Zara oli jo kotona odottamassa meidän tämän viikonlopun perinteeksi muodostunutta yölenkkiä, lauantai-yönä Zara ei kummastellu enää yhtä paljon vähän myöhäsempää iltalenkityksen ajankohtaa ;)

Jostain pitäis kerätä vielä viimeset työmotivaation rippeet ensi viikolle, maagiset VIISI työpäivää jonka jälkeen ihanin ihanin L.O.M.A on täällä!










xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti