sunnuntai 19. toukokuuta 2013

kyllä, olisin erittäin valmiina jo aloittamaan kesäloman!


Tulipa eilen illalla todettua että jostain syystä kaikki on suomea vastaan.... :D Harmi ettei mun kakkossuosikki Norjakaan voittanu, mut olihan se voittaja-Tanskakin ihan kuunneltava..Ehkä pikkuhiljaa nielen katkeruuteni ja jatkan eteenpäin.. ;)
Eilen illalla tuli myös nautittua kesän ensimmäinen ukkonen!
Tiedättekö sen odottavan fiiliksen kun ukkonen vasta lähestyy? Uhkaavan tummat pilvet, tyyntä myrskyn edellä..Jos on avaralla paikalla, voi nähdä tosi hienoja salamoita. Tota hetkeä rakastan!
Mutta riippuen paikasta, ukkonen voi saada mut myös erittäin säikyksi. Jos ukkonen iskee keskellä yötä, en nauti...Ja jos ukkonen vyöryy täydellä voimalla meidän mökillä saaristossa mereltä, sekään ei oo enää täydellinen nautinto. Tiedättekö kuinka hyvin ukkosen jyrinä tuplaantuu maan tärinänä kun mökki on kallion päällä?
Mutta ukkonen tekee silti kesän! ;)


Tänään on ollu ihanan rento päivä, ja pitkäksi venyny aamu! Luksusta. Mutta pahin unikeko oli Zara, se veteli hirsiä puol kahteentoista asti vaikka koitin herätellä! Oli liian rankkaa valvoa viime yönä kahteen euroviisujen takia ;)



Grilliruokaa, lämpöä, aurinkoa, hyvää seuraa, pentutreffit ja illan herkkujälkkäri + leffa-yhdistelmä... =) ei lisättävää!






Mukavaa uutta viikkoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti