tiistai 25. kesäkuuta 2013

Home Sweet Home




Aivan mahtava juhannus takanapäin ja säät kyllä todellakin helli meitä mökkeilijöitä!! :)
Mutta vaikka kuin ihana olikin kunnolla päästä irti kaupunkielämästä saaristoon, niin on se ihana taas olla takasin kotonakin ;) Jokaisella on aikansa!
Juhannukseen kuulu tosi hyvää ruokaa, hyvää seuraa, auringonottoa, veneilyä, pihapelien pelailua, grillailua, talviturkin heittoa (!! ei se merivesi loppupeleissä edes ollu niin jäätävää ;) ) ja saunomista ..... Kuvia löytyy kuin pienen lomareissun verran, niissä on sitte kateltavaa kylminä pimeinä talvi-iltoina ;)

Nyt on eka viikko lomaa takana eikä tässä kyllä pahemmin oo tullu kotona oltua, todella lomailumeininkiä on ollu kyllä :D onneks nyt kerkeää 2 päivää vähän hengähtää ihan kotosalla ja sitten Barcelona calling! 
Miten ihmeessä pystyn jättämään ton pikku pirpanan (lue: koiranpentu) tänne viideksi päiväksi?!?! :D Onneksi Zara on parhaissa käsissä, Ilkku tulee tänne asumaan meijän matkan ajaksi ja eiköhän vanhemmatkin täällä päivittäin ravaa hoivaamassa hauvaa... ;)

Oli ensin kovat suunnitelmat ruveta tänään jo mökiltä kotiin päästyä pyykkäämään ja pakkaamaan seuraavaa reissua varten, mutta eipä siitä mitää tullu. Oltiin kotona vasta VIIMEIN vähän yli kymmenen illalla, ja PIKKASEN oli uupunu tän päiväsestä reissaamisesta takasin sivistyksen pariin :D
Joten parempi ehkä nyt viimein kömpiä sänkyyn (ah tätä ihanaa lomarytmiä!) ja toteuttaa pyykkäys- ja pakkaussuunnitelmat huomenna aamulla, pirteänä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti