sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

good start



Pakko todeta, ei voisi paremmin kesäloma alkaa. Meillä oli mahtavan onnistunu Tallinnan kesämatka eilen tyttöjen kera! Kiitos teille ihanille vielä <3

Syötiin ensin laivalla itsemme pieniksi palloiksi buffetissa, en huijaa yhtään kun sanon että sillo syömisellä elin kevyesti koko loppupäivän!
2,5 tunnin laivamatka meni hujauksessa ja hetkessä oltiinkin jo aurinkoisessa Tallinnassa. Säästä olin erityisen riemuissani, viimeksi Tallinnassa käydessä satoi erittäin märkää vesiloskaa...Ei ollu Tallinna ihan parhaimmillaan sillon ;)

Hoidettiin ensin tyypilliseen tyttömäiseen tapaan tärkeysjärjestyksessä kärkipäässä keikkuva shoppailuhetki alta pois, jokaiselle löytyi yhtä sun toista ihanaa vaatetta ja asustetta, esimerkiksi Tuuli repäisi ja osti ihanat kukkaprinttihousut, love them <3. Mutta päätin metsästää itselleni samantyyliset Barcelonan alesta sitten ;)

Shoppailun uuvuttamina päätettiin seuraavaksi siirtyä jollekkin vanhan kaupungin aurinkoisista terasseista, löydettiinkin viimein oikein viihtyisän näköinen paikka istua lepuuttelemaan jalkoja. 
Loppu ei kuitenkaan mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan, ensin meni ainakin 10min ennen kun kukaan edes tuli hakemaan meiltä drinkkitilauksia, vaikka selvästi paikassa oli pöytiin palvelu.
Sen jälkeen odottelu jatkui, eikä drinkkejä pöytiin kuulunu. Lopulta meillä alko mennä herneet sen verran pahasti neniin, että päätettiin, HITTO vie ei kyllä innosta juomista maksaa, ja lähettiin vaan menemään. Ei kuulu joutua odottamaan yksiä drinkkejä puolta tuntia! Ties kuinka kauan sitten laskua ois joutunu odottamaan, jos juomat oltais ehditty saada käsiimme..!
Sen sijaan ehdittiin kävellä rauhassa vähän eri reittiä vanhan kaupunkin teitä risteillen kohti satamaa. Ja super alkon kautta laivaan ;)

Vielä ehti tapahtua yksi ihmetystä herättävä hetki. Ehdittiin laivaan,  aika viime hetkillä mutta ehdittiin kumminkin. Ei kuitenkaan uskottu sen menneen NIIN viime hetkeen, sillä alle 5 minuuttia laivaan sisään astumisesta huomaa laivan jo liikkuvan. Vähän alle 10minuuttia ennen kun laivan oikeasti olisi pitänyt lähteä?!?!

No mutta kaikki hyvin loppu hyvin, ja jokainen meistä pääsi omaan sänkyynsä yöksi, ei tarvinnu jäädä Tallinnaan yöpymään ;)

Tänään piti olla lähtö mökille, mutta se kuitenki siirty päivällä, kun siellä päin ois ollu niin huonot säät!
Sen sijaan oon näin oikein loman kunniaks viettäny oikein suursiivouspäivää, sen lisäks syöny erittäin hyvin vanhemmilla, ja viettäny leffailtaa Essin kanssa :) 
Katottiin Like Crazy-niminen leffa, tosi kaunis leffa ensirakkaudesta ja sen mukana tuomista ilon ja surun hetkistä! Suosittelen :)

Huomenna ensimmäinen virallinen lomapäivä, ehkä tän pikkuhiljaa uskoo todeksi ;)


2 kommenttia:

  1. ihana tyttöjen päivä<3 ja suunnitelma toteutu, säkin sait omat ihanat printtihousut! ne on niiin kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin on <3 kunnon printtityttömeininkii nyt ilmassa!

      Poista