torstai 13. kesäkuuta 2013

MELKEIN lomalainen !



Oon tänään taas harjoittanut budjettishoppailua, lounastauolla päädyin katselemaan läpi Lindexin alerekit, ja löysin jo useamman kuukauden himoitsemani neuletakin -70% alessa, hintaa jäi nyt 10€ normaalin 35€ sijaan, ei sitä sinne voinu jättää ;)
Mukava lomariennoissa, sillon haluaa mahdollisen rentoa vaan päälle, vastapainoksi normaaleille siistimmille työvaatteille. Helppo heittää päälle viilenevissä kesäilloissa, loman pitää olla mahdollisimman helppoa aikaa kaikin puolin!

Tallinnasta voi mahdollisesti myös lauantaina jotain tarttua mukaan, mutta suurimmat shoppailuhetket säästän kahden viikon päähän BARCELONAAN <3. Matka lähestyy hitaasti hitaasti, mutta samalla se tuntuu olevan jo ihan yhtäkkiä! Hassua :)

Olo alkaa olemaan jo hyvinkin rento, loma on huomisen 8h työpäivän päässä! Itsestäänselvyytä voisi kyllä pitää että auringon pitäisi paistaa helteisesti kun MULLA alkaa loma, toi ulkona häiriköivä vesisade ei näytä hirveän lupaavalle, kun ennusteet uhkailee sen jatkuvan myös koko huomisen... 
No, sain ainakin kylvetettyä Zaran raikkaassa sadesäässä, oli mukava kantaa toi vettä valuva pallero portaita ylös kun neiti ei vielä oikein itsenäisesti niistä selviä. Vielä koittaa päivä jolloin on kunnon porrastreenien aika!

Mutta nyt, jotta huominen ja loma koittaisi mahdollisimman nopeasti, on aika toivottaa kaikille hyvää yötä ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti