keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

One more day


Läheltä piti! Onneksi Ilkku, rakas pikkuveljeni, oli jääny kotiin sairastamaan loput heikot olot eikä ollu lähteny vanhempien mukana mökille. 40 astetta kuumetta vielä pari päivää sitte, huh raukkaa! 
Olin siis onnistunu kauhukseni jättämään kotiavaimet kotiin. Siinä sain tyytyä sitte istumaan rappukäytävän portaille ja kuuntelemaan Zaran haukuntaa "mikset jo tule sisälle?!?". Onneks ei vähän alle varttia pidempään tarvinnu odottaa, kylmät väreet ehti käydä iholla ko mietti huoltomiehen ovenavaus hintaa ilta-aikaan, 60 euroa on vähän turhan iso raha heittää ns. hukkaan, ehdottomasti!  

Ja varsinkin koska mulla on ollut kunnia jo kerran ovenavaaja tänne kutsua, tämä tapahtui muuttopäivänä. Kyllä, avaimet oli ehtiny olla mulla reilun puol päivää ja olin jo onnistunu lukitsemaan itseni uuden kotini ulkopuolelle!

Eilen lounastauolla eksyin Tigeriin, tiedätte varmasti sen kaikkea sekalaista jännää myyvän liikkeen. Siellä ajankulukseni kokeilin muutamia aurinkolaseja, mutta mitään tarkoitusta ei ollu mitään ostaa. Illalla yhdet lasit tuli uudestaan mieleen ja tänään kävin kattomassa hinnan. 4 euroa, hahaa! 


On muuten aika mahtavaa päivitellä tänne iPadillä, nyt oli korkea aika sekin kokeilla. Nyt voin bloggailla vähän millon vaan, missä vaan, mitä vaan! Kännykällä päivittely ei ollu ihan selkeä, oii tykkään niin paljon enemmän näin päin! =)

Eilen päätin että tänään on teholenkki-ilta. Nyt päätin lenkki-ilta on huomenna! Ei näin väsyny ihminen jaksa kun syödä pizzaa ja katella telkkaria. Ihana laiskistuttava kesä! Syksyllä voi taas ottaa itseä niskasta kiinni!

Ps. Yksi päivä mihin? Jiiiiipiaaiiii ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti