torstai 18. heinäkuuta 2013

mattokuumetta




Noniin, voihan kynnysmatto postauskuvana olla vähän tylsä..
mutta miten onnelliseksi pieni ihminen voikaan tulla kynnysmatosta lattialla? 
HYVIN onnelliseksi! Oon ikävöinyt pahasti varsinkin eteisen mattoja tän koiranpissi-rumban keskellä, mutta tänään koitti päivä jollon päätin siirtää ensimmäisen kokelaan rappukäytävän puolelta takasin sisälle! Jos matto pysyy kuivana, voi pian jo harkita seuraavaksi eteisen isoa mattoa! :)) ahh, I'm so happy.
Loput matot saa kyllä viel hetken ootella, eteisen matot nyt ottaa muutenki vastaan kaikki sonnat ulkoa, niin ne sopii hyvin kokelaiksi. Ja jos käy hassusti, niin aina pystyy ostamaan uudet samanlaiset IKEAsta.

Omalla tavallaan on myös kiva saada välillä tämmönen pilvisempi ja sateisempi päivä, sateen takia tosin meijän koirapuistoilu ja lenkkeilysuunnitelmat vähän kariutu Kiian ja Zaran kanssa, mutta Kiia päätyki sit tänne meijä luo kyläilemään :))
Koko alkukesän olin hävettävän vähän näkemässä ketään ihanista tytöistä, nyt oon reippaasti kesäloman jälkeen ottanu itteäni niskasta kiinni ja ruvennu aktiivisemmin sopimaan kaikkea pientä kivaa ystävien kanssa arjen keskelle!

Tämmösellä säällä voi myös hyvällä omallatunnolla kaatua vaan sohvan uumeniin hyvän pokkarin kanssa kaukosäädin toisessa kourassa ;)
Laiska ilta here I come !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti