sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

aikaa itselle


Kiva päivä =) aika laiska semmonen! Päivä alko eilen tehtyä mutakakkua sängyssä syöden, se oli ehdottomasti vielä tuplasti paremman makusta kun eilen illalla ;) aika luksusmaista.
Mikan lähdettyä olin juuri ehtiny leiriytyä mukavasti partsin aurinkotuoliin pokkari kädessä kun paikalle valu niin paljon ärsyttäviä isoja pilviä että aurinko näky tuurilla 5 min välein puolen minuutin ajan. Siltä se ainaki tuntu.
Päätin siis siirtyä sänkyyn lukemaan, mutta eipä aikaakaan että nukahdin siihen .. =) parhautta, jos on fiilis et väsyttää ni si saa nukahtaa jos siltä tuntuu!

Oltiin illemmalla vähän heittelemässä palloa ja lennättämässä kauko-ohjattavaa lennokkia. Ja mähän tottakai oon mestari ohjailemaan sitä lennokkia. Iskän hätähuudot kaiku vähän väliä pitkin niittyä, "käännä se jo pois sieltä, se on ihan just puussa!" ... :)



Rakastan myöhäisillan lenkkejä kesä-öissä, on valosaa ja suht lämmintä mutta jo samalla ihanan rauhallista! En oo vaan tänä kesänä ehtiny semmosia lenkkejä hirveästi tehdä, ylipäänsäkään lenkkejä ilman koiraa. Ja koiran kanssa lenkit ei oo yhtä kovatemposia (ainakaan vielä) kun itsekseen mentäessä.
Mutta tänään sain aikaseks lähteä ihan itsekseni lenkkeilemään kesäyöhön, ja aijon todella huolehtia että tästäkin tulee taas säännöllisempää!



xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti