maanantai 19. toukokuuta 2014

Perfect Monday


Uskomatonta miten paljon aurinko, lämpö, kesä, tää kaikki mahtavuus vaikuttaakaan mielialaan! Kaikki sujuu kuin leikki, ei jaksa ottaa ylimäärästä stressiä siitä että reilun viikon sisään on vielä a) 2 tenttiä, b) muutamia tehtävien palautuksia, c) tanssin kevätnäytökset viikonloppuna, d) veljen yo-juhlat alle kahden viikon päästä (kovasti olen luvannut myös yhtä sun toista tarjoiltavaa sinne tehdä, mutta joitain reseptejä en ole vielä koskaan ennen kokeillu, tuuria matkaan siis hieman koska näyttää siltä etten hirveästi kokeiluversioita kerkiä lähteä tekemään!).
Tänä iltana ollaan sen sijaan vietetty todellista laatuaikaa Zarpun kanssa, tehty kaksi ihanaa lenkkiä ja löhötty monta tuntia partsilla (koitin kyllä myös kovasti treenata ruotsin tenttiin siinä samalla...ihan tosi..!). Oon myös hemmotellu makunystyröitäni oikein urakalla. Ja parempi näin, olen nimittäin aika taitava unohtamaan syödä jos on tarpeeksi tiukka aikataulu esim. opiskelujen kanssa. Ihmettelette varmaan miten voi olla mahdollista..? Heh, tuohon kun itsekin osaisi antaa vastauksen.. :) 


Ja terveisiä Pauliinan keittiöstä: ehkä paras koskaan tekemäni kanakastike! Tarvitset suikalekanaa, suolaa, mustapippuria, kermaa, vettä, sinappia, tomaattia ja tuoretta ruohosipulia. Paistat kanat, maustat, sekoitat veden, sinapin ja kerman kanojen joukkoon, annat hautua hetken ja lopuksi pilkot päälle tomaattikuutioita ja silppuat pinnalle ruohosipulia. Bon appétit ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti