maanantai 21. huhtikuuta 2014

pääsiäinen

Ah, viimeinkin oon saavuttanu tän ihanan levollisen tilan, jollon vasta kunnolla voisinkin alottaa pääsiäislomailun. Jotenkin asetti hieman liikaa to do-listalle kaikkea joka piti saada tehtyä pääsiäisloman aikana, tai millä kaikilla keinoilla piti koittaa ehtiä rentoutua. Lukien, ulkoillen, käsitöitä tehden, leffoja kattoen. Samalla kun olis pitäny myös ehtiä siivota, purkaa v i i m e i n matkalaukku loppuun matkan jäljiltä (köhköh, saamaton?), pestä pyykkiä ymymym. Elämä on niin kiireistä, että ottaa liikaa stressiä niistä mahtavista vapaapäivistä joita sillon tällön pyhien myötä siunautuu. 
Valitettavasti se usein ottaa sen 2-3 päivää ennen kun pääsee todella irrottautumaan ihan täysin kaikista velvoitteista ja arjesta, ja antaa mennä vaan! Harmi sinänsä että nää vapaat kesti vaan tuon kriittiset neljä päivää, mutta onneksi tänään on ollu mahtavan rento päivä! Vaikken sanoisi että muutkaan päivät olis ollu hirveän ikäviä näissä mahtavissa säissä, mutta tänään oon viimein siinä mielentilassa että voin hymysuin todeta kaikista arkikiireistä ja velvoitteista huolimatta elämän olevan aika ihanaa.. ;) Oli myös ihana nähdä tänään isovanhemmat taas mukavan pirteinä vanhuuden vaivoista huolimatta, ja kaikilla tuntu olevan mukavaa. 

Nyt myös kouluhommat sujuu jotenkin paljon luistavammin, mukavasti illan hämärässä musiikin hiljalleen soiden taustalla ja päivän reissusta väsähtäneen koiran nukkuessa sängyllä kyljessä kiinni kerällä. Rakastan tän hetkistä tunnelmaa, ja totean samalla pääsiäisen olleen onnistunut!! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti