sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

a perfect contradiction


Suosittelen todella todella todella kuuntelemaan Paloma Faithin uusimman cd:n (esimerkiksi spotifystä), itellä menee jo kolmas kerta cd läpi tänään, todella hyviä biisejä, kuplivaa ja rentoa musiikkia! Sopinu hyvin maalausmusiikiksi, mulla on tässä nyt pieni vanhalle vitriinille uutta ilmettä-projekti käynnissä, ennen & jälkeen-kuvia saatte nähdä kun homma on paketissa! Mutta ei kaduta yhtään että tähän ryhdyin, nyt jo voin sanoa että tästä tulee niiiiiin hyvä! 

Viikonloppu on rullaillu ihan perusmukavaan tapaan, kevät on todella täällä siinä vaiheessa kun auto saa kesätassut alle. Hieman taisi jäädä viime hetkeen (taas kerran..ko?), mutta nyt ei ainakaan tarvitse huomenna aamulla koittaa vältellä poliiseja sakkojen pelossa!
Opiskelun puolesta viikonloppu on ollu täysi floppi, siis eihän tästä meinaa tulla enää yhtikäs mitään, kevät vie ulos. Kuka ihme haluaisi viikonloppuja viettää sisällä koneen ääressä..?! Aijon todella pistää kannettavan ostamisen vakavaan harkintaan, pistäkää ihmeessä kommenttikenttään hyviä merkkejä, malleja sun muita, jos on suositella jotain hyvää läppäriä. Mutta nyt, koska ulkona alkaa hämärtää, enkä voi enää pistää ihanan sään piikkiin tehottomuuttani, saakoon liiketoimintasuunnitelma viedä huomion viimein loppuillaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti