keskiviikko 1. toukokuuta 2013

mahtava vappu!

Aurinko paisto lämpimästi, juodaan aamukahvia partsilla, rentoa musiikkia soi taustalla, pentu leikkii ilosesti leluillaan..Takana ihana aamukävely metsässä ja super onnistunu vappuaatto. Siin hetkessä pisti vaa silmät kii, käänsi kasvot kohti aurinkoa ja mietti että hitto että nyt on mahtava fiilis!




Yks parhauksista tässä vapussa on se, ettei vappupäivänä potenu vaan darraa, vaan pysty oikeesti ottaa ilon irti vappupäivästä myös ;) Eilisillan saldo oli 1 siideri, sillä ei vielä saa suuria päänsärkyjä aikaseks ;)
Oltiin Apollossa kattomassa Sami Hedbergin ym. vappushowta. Tiedättekö sen tunteen, kun nauraa niin paljon että vatsalihaksiin sattuu ja poskilihakset tuntuu vaan täysin jumiutuvan? Hahah niin kävi vähän väliä eilen illalla, tosi mahtava show!
 Yleisössä oli myös huomion herättävä jo keski-iän yli kivunnu pariskunta, pupu ja nalle =) Naisella siis pupunkorvat, ja se ny oli viel iha ok, mut miehellä oli puolet naamasta peittävä karvanen karhunnaama-naamari, siitä saatiin monet hauskat naurut kun koomikot käytti sitä naamaria hyödyksi jutuissaan!
Pahin oli kuitenkin puoliajalla käydessäni ehostautumassa naisten huoneen puolella, sieltä takasin tullessa meinas pieni säikähdys käydä kun samainen nallemies nallenaamarinsa kasvoilla yhtäkkiä vähän hämärämmässä kulmassa kurkkas juomalasit käsissä millon pupunsa tulee. Onneks itellä ei ollu lasia sillo, ois voinu olla aika nopeesti säikähdyksestä sirpaleina lattialla. Mut semmostaki vois välillä sattua!





En yleensä jaksa vappupäivänä mihinkään kauas kotoa lähteä, monillahan vappuperinteenä on lähteä vappupiknikille keskustaan, satoi tai paistoi!
Onneks mäkin tänä vuonna sain piknikkini, kun pistettiin se partsille pystyyn ;) Vähän vilttiä lattialle, serpentiinejä jokapuolelle ja piknik-eväät tarjolle =D Siihen päälle haaveilin kuinka Zara vieressä nauttis omaa vappu"piknikkiään" naksujen muodossa, mutta tuuuurha toivo. Jännästi meijän eväät tuntu paljon kiinnostavammille ;D



Myöhemmin päivän lihotusteema jatkui vanhemmilla, siellä grillailtiin ja nautittiin vähä skumppaa ja viiniä :) Aurinkotuoliin nukahtaminen oli myös omalla tavallaan hyvä juttu, saipa tääki valkoiho pientä väriä pintaan ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti