maanantai 6. toukokuuta 2013

kesä tänne jo !


Eksyin tänään piiiitkästä aikaa Zaraan tanssitunnille meno matkalla, oisin voinut ostaa puolet kaupasta tyhjäksi! Ehkä ihan hyvä vaan ettei Zaraa (ainakaan toistaiseks) oo vielä Espoon puolella. Vaikka joka päivä toivon että mun toiveeni viimein kuultaisiin...

Muutkin vaateliikkeet alkaa täyttymään ihanista ihanista kesävaatteista. <3 Kesävaatteet on kyl se joka eniten usein sytyttää, kaikki erilaiset ohuet, ilmavat kankaat, vaaleet värit, kirkkaat värit, KESÄISET värit! Onni että pääsee taas kesällä Barcelonaan, missä oottaa ne kaikki ihanat vakioliikkeet: mm. Stradivarius, Blanco, Bershka, Pull & Bear... :)) ja paras on että siel on taas alet sillon, viime vuonna oltiin samoihin aikoihin Mallorcalla, ja shoppailtiin kun hullut koska oli vaan niin hulluks tekevän halpaa ja löyty kokojakin vielä, ei täältä suomen aleista yleensä löydy omasta koosta kun satunnaisia rumia rättejä... :D


Cubus


BikBok


Zara



Lindex


Lindex



Gina Tricot




Lindex



Parveke on saanu myös viimein omaa kukkaloistoaan, 10kpl orvokkeja 3,90€, ei paha ollenkaan ;) Puuttuu enää kunnon helteet, että voi heittää aurinkotuolin partsille ja nauttia kesästä.
Seuraavana ostoslistalla partsille on puinen arkku tai joku semmonen puinen laatikko, kukat sen päälle turvaan pikku tuholaisen hampaiden ulottumattomiin. 
Zara osaa kyllä joka päivä yllättää, tänäänkin sekä hyvässä että pahassa. Äiti kerto että pentu oli päivällä ollu oikee kastemato-imuri, samoin eilen asennettiin vanhempien takapihalle puutarha-aidasta Zaralle turvallinen alue pihasta vapaana juoksenteluun. ja SILTI. Kaveri on pinkonu lähes samantien sinne päästyään aidan kapeasta väliköstä toiselle puolelle...Täytyy myöntää toi koko ajan paksummaksi pörrööntyvä turkki hämää todella paljon. Aita vaatii siis vielä pientä korjailua... =)
Mutta tänään ollaan myös opittu tassun annon alkeita, sekä kierähdetty ympäri lattialla useamman kerran (pienellä avustuksella ;)).
Todellisuudessahan pentupäivitykset ehkä kuuluis Zaran oman blogin puolelle, mutta sulavastihan nämä uutiset tähänkin tekstiin soluttautui! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti