tiistai 12. elokuuta 2014

Naantali

Oltiin toissa viikonloppuna nauttimassa kesästä Naantalissa, ja majoituttiin siellä Bridget Inn-hotellissa. Hotelli täytti ehdottomasti kaikki odotukset, ja jopa ylitti ne! Todella kodikas ja kaunis pieni hotelli, joka sijaitsee ihan vanhan kaupungin laitamilla. Vanhan kaupungin satamaan meni pari minuuttia kävellen, samoin Naantalin keskustaan, joka tosin oli hyvin hiljainen kesäisenä lauantai-iltana. Kaikki suuntasivat mieluummin vanhaan kaupunkiin!


Meillä oli Twin kahden hengen huone, joka oli todella kauniisti sisustettu, olisin vaikka voinut muuttaa asumaan tuohon huoneistoon ;) Kaikenlisäksi huoneella oli oma ulko-ovi ja pieni oma terassi ulko-oven vieressä. 


Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä, ja esimerkiksi pyykit kuivattiin ulkona hotellin sisäpihan pienessä puutarhassa olevalla pyykkinarulla, voimisti entisestään tunnetta että olisi ollut kuin kotonaan!


Aamupala oli todella herkullinen, oli itse tehtyä leipää, paljon raikkaita tuoreita hedelmiä, vohvelirauta sekä taikinaa, joista sai itse paahtaa itselleen vohveleita, näiden kanssa erilaisia hilloja, kermavaahtoa, vaahterasiirappia, tuoreita mehuja jne..! Mahan sai todellakin täyteen tästä aamiaisesta. Ja sama kaunis sisustus oli myös hotellin yleisissä tiloissa ja aamiaistiloissa. 

Hotellissa on myös oma ravintola, missä oli herkullisen kuuloisia ruokia. Ikkunamme oli myös ulkoterassille päin, ja avonaisesta ikkunasta tuli herkullisia ruoan tuoksuja. Itse emme kuitenkaan tällä kertaa jääneet hotellille syömään, vaan halusimme vanhaan kaupunkiin illastamaan ja katselemaan kesäillan menoa.

Suosittelen todella lämpimästi kyseistä hotellia. Voittaa mennen tullen isommat hotellit kuten esimerkiksi Naantalin kylpylän, ja yö kahdelta hengeltä maksoi vielä 40€ vähemmän tässä hotellissa verrattuna edellä mainittuun.

Ravintolana voin suositella Ravintola Valborgia vanhan kaupungin rannassa. Varsinkin jos päädyt ottamaan Maunu Tavast-pizzan, josta vielä päädyt pyytämään kananmunan tilalle tillismetanan. t a i v a a l l i s e n h y v ä ä ! Mikallakin oli hyvä Vallun Kana-hampurilaisannos, joka myös oli todella hyvä, mutta kuulemma pelkkä pieni maistiainen sai toteamaan mun pizzani olevan ehdottomasti yksi parhaista mitä on pitkään aikaan maistanut.. ;)
Kaikkiin pizzoihin kuuluu oliiviöljy, tuorerucola sekä parmesaanijuusto.


Ilta oli ehdottomasti omiaan lähteä vielä ruokailun jälkeen istumaan terassille iltaa. Naantalin Kaivohuone on ihanalla paikalla rannassa, ja ulkona on viihtyisä iso terassi! Tuntui todella kuin olisi ollut jossain etelän illassa, niin lämmin vielä kymmenen aikaan oli.


Lopuksi vielä pieni iltakävely vanhassa kaupungissa, aivan ihana viikonloppu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti