sunnuntai 10. elokuuta 2014

Goodbye summer

Kesälle on aina yhtä vaikea sanoa hyvästit. Ja vielä vaikeampi hyvästit on sanoa nyt, kun ollaan saatu nauttia lähes historiallisen pitkästä helteisestä loppukesästä! Rakastan sitä, että meillä on eri vuodenajat, kaikki kiva alkaa maistumaan puulta jos se alkaa olemaan täyttä arkipäivää. Moni etelän ihminen haluaa karkuun sitä aurinkoa ja kuumuutta tänne, samaan aikaan kun pohjolan ihmiset haluaa karkuun tätä pääosin ihanan raikasta, mutta usein synkkää ja oikukasta ilmastoa. Silti pieni haikea "syysmasennus" iskee lähes poikkeuksetta joka vuosi, ja jo ennen kuin itse syksy on alkanutkaan. 
Onneksi oon saanu ennätysmäärän ihania kesäkuvia ja muistoja tältä kesältä, kuinka mahtavan kesän oonkaan taas kerran saanu viettää! Tänään alkoi pänttääminen syyskuun kolmeen uusintatenttiin, joten se arki on saanut taas salakavalasti kunnolla varpaansa oven väliin ja se hulina ja vilinä alkaa taas! 
Syksyyn kuitenkin mahtuu nyt samalla monia ihan kivojakin juttuja, ja onhan se samalla pakko myöntää että kun kesän on lähestulkoon asunut ulkona, on ihan kiva välillä taas hyvällä omallatunnolla käpertyä sinne sisälle sohvan kulmaan katsomaan telkkaria, tai lukemaan jotain hyvää pokkkaria! 
Nyt kaipaisin vain teiltä jotain super hyväksi havaittuja keinoja saada tämänkin opiskelijan arki niin ojennukseen, ettei viime lukukauden stressijaksot ja no life-fiilikset ilmestyisi ainakaan ihan niin voimakkaina ( ;D ). Jokin keino saada arkeni rytmitettyä vielä paremmin niin että sen työpäivän jälkeisen arjen saan rytmitettyä vielä viime vuottakin paremmin. Etten vetäisi itseäni loppuun =) Oon ehkä vähän aloittelija edelleen tässä opiskelussa, tämmösestä opiskeluelämästä oli kuitenkin 5 vuotta taukoa. Oon myös aina ollu surkeista surkein tekemään aikatauluja itselleni ja vielä surkeampi PYSYMÄÄN NIISSÄ! Mutta nyt oon tajunnu että on löydettävä jokin uusi tapa opiskella ja saada kaikki narut pysymään käsissä, jotta osaisin olla myös tän täyspäiväisen työn ja opiskelun keskellä oma iloinen itseni kaikille läheisille, asiakkaille ja muille ihmisille :) Nauttikaa viimeisistä loppukesän lämmöistä, toivottavasti saataisiin myös nätti ja aurinkoinen syksy! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti