tiistai 17. joulukuuta 2013

tasan viikko jouluaattoon...


.. ja ulkona näyttää edelleen tältä! Se syö väkisin vähän joulufiilistä, kun ulkona ei tunne yhtään joulun olevan näinkin lähellä. 
Mutta kaikesta huolimatta, tänä aamuna nautin erittäin paljon tuosta tuulettomasta ja leudosta säästä. Zara sai myös painella koko metsälenkin vapaana, ei tarvinnu turhautua hihnassa kun kipeä minä laahustin hitaasti perässä köhien. 

Tän vuoden vikat tentit kun sai ohi viime lauantaina, niin stressi näköjään hellitti niin suuresti, että heti sunnuntai-aamuna olin vähän köhänen. Mutta eilen olin vielä köhäsempi, ja tänään oon sitte ollu kotona parantelemassa itseäni, ja ääntäni! Se katoaa melkein aina enemmän tai vähemmän kun joku pöpö iskee.

Seuraavana tiedossa ruoan laittoa, ja koulutehtävien tekoa. On käytettävä hyödyksi sairastelun tuomaa lisäaikaa näiden tehtävien tekoon! Lupaan ja vannon olevani tästä eteenpäin taas aktiivisempi täällä, kun on saanut tappotahtia edenneen ensimmäisen opiskelusyksyn tähän pisteeseen että joululoma häämöttää ihan kulman takana, jiaaa! Jää aikaa taas kaikkeen kivaankin välillä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti