keskiviikko 18. joulukuuta 2013


Ai pitikö mun opiskella tänään? pöh. Eihän siitä sitten mitään tullu, sen sijaan oon kyllä kuronut monia muita asioita check-listalta pois. Joululaulujen saattelemana. Niiden kuuluu soida joulun aikaan 24/7, niin lyhyt aika koko vuodesta tää joulun aika kuitenkin on! Että antaa palaa vaan. Mutta takaisin tuohon check-listaan, olen paketoinut (Zaran innokkaalla avustuksella) joululahjat piiloon paketteihin uteliailta katseilta. Hieman takapakkia tuo tämä sairastelu siihen, että sen takia jouduin jättämään väliin 2 eri päivän suunnitelmat jolloin oli tarkoitus myös poiketa etsimään viimeisiä puuttuvia joululahjoja. Mutta paha tilanne ei ole alkuunkaan, enää muutama lahja puuttuu, ja on myös jo jonkinlainen käsitys mimmoisia lahjoja ne olis. Joten on kipiteltävä sitten viikonloppuna kauppoihin, ettei siitä enää joudu ottamaan stressiä tähän liian stressaavaan syksyyn, kun siitä viimein alkaa vähän pääsemään eroon. 
Check-listaan palatakseni, olen myös viime päivinä koittanut viimein taas vähän tsempata ja ruokkia itseäni kunnolla, täyttävästi ja tarpeeksi usein. Viikonloppuna tajusin karun tosiasian kuinka huonosti olen muistanut/ehtinyt viime aikoina syödä kaiken kiireen keskellä. Ei ihme että paino putoaa, ja sehän ei ole liiallisissa määrin missään nimessä tarkoitus! Pitää olla terveesti lihaa luiden ympärillä. Jouluaaton lähestyessä taas on ihan mukavakin omata geenit, jotka ei jätä liikaa ruokaa vyötärölle näkymään vaikka sitä välillä sattuisi vähän enemmän itseensä ahtamaan... ;)

Mutta kaiken touhun päätteeksi jouduin poskien sen verran punoittaessa toteamaan, että nyt on taas vähän rauhoituttava ja muistettava sairastaakkin. Kuumehan se sitten taas nousi iltaa kohden ja kurkku on tullut tajuttoman kipeäksi, sain onneksi kurkkupastilli-toimituksen vanhempien toimesta, ja hetkeksi seuraa Katan ja Hymyn kyläillessä. Hymyllä ja Zaralla oli taas omat kissa ja hiiri-rituaalinsa, mutta tuntuu että koko ajan näkemiskerta kerralta alkavat pääsemään enemmän samalle aaltopituudelle. Se on erittäin kiva, sillä toivomme tottakai heistäkin parhaita ystävyksiä, kuitenkin ulkopuolisin avuin näyttävät jo kuin siskoksille. Tummia pörröisiä neitokaisia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti