torstai 18. syyskuuta 2014

Uusin rakkauteni!

Huomenna pääsen viimein hetkeksi tästä tenttiputkihelvetistä pois, tämän illan harrastan sitä kuuluista viime hetken paniikkilukemista.
Tämän päivän ostosta en voi kuitenkaan olla tulematta esittelemään tänne. Tsadaa, my dream came true ja siinä se nyt on!


Oikein viimesen päälle joka kuvakulmasta.. :)

Mutta eikös se mene liian usein näin että jos jotain hyvää, niin samaan hetkeen tulee myös jotain huonoa. Tämä tapahtui:


Olen jo ehtinyt moneen otteeseen kiittelemään onneani, kuinka puhelimeni tuntuu kestävän ihan kaiken! Ei ollut nimittäin eka kerta kun tämä puhelin itseltäni maahan tippuu. Kylppärin lattia näytti vain nyt olevan liian kova pala purtavaksi ja näin sanoi näyttö sopimuksensa irti viimein! En kyllä revi hiuksiani päästä tämän tapahtuman tähden, salaa sisimmässäni pieni riemu kuplii, sain jo toisen syyn miksi lähteä puhelinkaupoille, ja nyt vielä nopeutetulla aikataululla.. ;)

Onko kellään tietoa/kokemusta tällaisista tapauksista korvauksenhaku-mielessä? Tottakai teen vahinkoilmoituksen, mutta utelias minä rupesin miettimään kuinka todennäköistä olisi korvausta kotivakuutuksestaan tässä tapauksessa saada. Itselläni kun toistaiseksi on kokemusta vain näistä puhelimen varkaustapauksista..Tämä ehkä kuitenkin on sarjassamme hieman mukavampia vahinkoja, koska en joudu sen inhottavan ajatuksen valtaan ajatuksesta, että puhelin kaikkine hlö-tietoineen on jonkun toisen käsissä, vaikka siinä sitten kuinka olisikin salasanat ym. koodit niin sanotusti vaikeuttamassa kaikkien tietojen käsiksi pääsyyn.

Eli jakakaahan kokemuksianne, olisin kiitollinen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti