maanantai 22. syyskuuta 2014

Paahdettu kasvis-vuohenjuustosalaatti

Oon ehkä onnellisin tyttö tänään, sain napattua alustavat tulokset netin kautta oikeasta vastausrivistä viime perjantain tentistä, jota stressasin näistä kolmesta syyskuun tentistä eniten. Läpi meni kevyesti tällä kertaa, ja tää meinaa sitä että sijoituspalvelututkintoa rikkaampi olen nyt! Aivan mahtavaa, nyt vielä uusintatenttien tulokset koulun puolesta ja toivoa sopii josko molemmat myös menis läpi:) 

Nappasin viikonloppuna aikakauslehtiä selaillessani taas hyvänkuulosen saldereseptin talteen, ja tän päivän ilouutisen kunniaks päätin ryhtyä sitä samantien tänään kokeilemaan.


Tarvitset porkkanaa, punasipulia ja kesäkurpitsaa, ihan oman nälkäsi mukaisen määrän. pilko nämä ohuiksi viipaleiksi ja levitä uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla.


Paahda uunissa 225 asteessa, totesin n. 25 minuutin olevan erittäin hyvä aika. Tässä vaiheessa voit ruveta repimään salaattia lautaselle, kulhoon tai minne haluat tämän annoksen kasata, ja kasaa paahdetut porkkanat, punasipulit ja kesäkurpitsat salaatin päälle. Lisää päälimmäiseksi vuohenjuusto (itse tosin tällä kertaa korvasin vuohenjuuston fetalla, jota sattui itselläni olemaan valmiina).


Yhdistä keskenään balsamiviinietikka ja (oliivi)öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kastike salaatin päälle juuri ennen syömistä. Lisäsin kaiken kruunuksi vielä vähän mukaan myös cashew-pähkinöitä!


Helppoa arki-ruokaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti