keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Paras muotoilurauta? Kokemuksia kaivataan!

Toissapäivänä annoin viimein periksi, ja annoin kampaajan napsia 12cm pituudesta pois. Ja nyt olen niin rakastunut lopputulokseen, että hiustenmuotoilukin on alkanut taas innostamaan kertaheitolla enemmän. Kunnon kerrostus sai taas eloa, ilmavuutta ja keveyttä hiuksiin, ja tänä aamuna kaivoin pitkästä aikaa suoristusrautani esiin. Ironista kyllä, en joudu koskaan käyttämään kyseistä rautaa suoristamiseen, niin suorat hiukset itsellä on jo luonnostaan. Enemmän sitä siis tulee käytettyä yleiseen muotoiluun ja latvojen taivuttamiseen.
 
 
Suoristusrautani on kuitenkin joku vähän halvempi ja myös jo varmaan 4-5 vuotta vanha, joten nyt herätin ajatukset uudestaan henkiin, että voisin vaikka panostaa uuteen rautaan vähän enemmän. Vanha ei ensinnäkään kuumene tarpeeksi, liu-u hirveän sulavasti hiusta pitkin (tulee helposti esimerkiksi kulmikkaita kiharoita) ja on muutenkin ehkä hieman liian pieni omiin hiuksiini.
Nyt kaipaisinkin siis kokemuksia, tietoa, mitä vain, mikä helpottaisi löytämään oikeasti hyvän ja hintansa arvoisen laitteen!
Omistan jo lämpörullat jolla saada kunnon KIHARAT, mutta nyt kaipaan siis enemmän rautaa jolla voin nopeasti hieman taivuttaa/kihartaa latvoja esim. aamuisin.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti